Coole zomeraanbieding


Coole zomeraanbieding!

Boek nu, op = op

Het is weer zomer! Daarom hebben wij drie ‘coole’ zomerse aanbiedingen! Heb je inspiratie nodig om je zomer een beetje op te frissen? Wacht niet langer! Voor je het weet is deze heerlijke tijd weer voorbij!

Onze bestseller: de Brainpower!
A big idea in one day! Wil jij op korte termijn een frisse zomerbries door je plannen laten waaien? Voor een productintroductie, communicatiestrategie of een nieuwe campagne? Wij zorgen voor een creatieve invalshoek op locatie!   

‘s Ochtends de briefing. Daarna gaat ons creatief team aan de slag en presenteert tijdens de lunch de eerste conceptrichtingen. Aan het einde van de dag heb je een concreet idee in handen.

Nu voor €1.750,-

Deze aanbieding is inclusief:

  • Creatief team op locatie
  • Professionele kennis en ervaring
  • Conceptdenker en art director
  • Resultaat in 1 dag
  • Geldig van 1 augustus t/m 30 september 2017


Zomer special: ‘Get in Motion’ powersessie
Online video wordt steeds belangrijker! Benieuwd waarom? Laat je tijdens deze powersessie inspireren. Samen bekijken we wat videomarketing voor jouw bedrijf kan doen! Daarna gaan we met een specialistisch team aan de slag om ideeën uit te werken die voor jou relevant zijn en meerwaarde hebben.

Nu voor €799,- (halve dag)


Zomer special: ‘VR & AR’ powersessie
The future is now! Met Virtual en Augmented Reality gaat er letterlijk een nieuwe wereld voor je open. Ga in deze powersessie op zoek naar nieuwe ideeën om de klant nog verder in jouw verhaal te zuigen. Jij regelt de koffie, wij de VR-brillen! Boek nu en ervaar het zelf!

Nu voor €799,- (halve dag)

 

 

“Verrassende combinatie"

Voor onze nieuwe communicatiestrategie wilden we media en techniek optimaal inzetten. Daarom hebben we het BrainPowerTeam ingeschakeld. Zij wisten met hun creativiteit een originele mix te maken van deze twee. Super! 

“Nuttige tijdsinspanning’’

De BrainPowerdag is een echte aanrader. Ik was in de veronderstelling dat we er een hele dag aan kwijt zouden zijn. Gelukkig waren het drie korte momenten; in de ochtend de briefing en tijdens de lunch bespraken we de eerste conceptroutes. Aan het einde van de dag hadden we verschillende conceptroutes klaar.

“Versnelde samenwerking tussen afdelingen”

Het mooie van de BrainPowerdag vond ik dat we collega’s van verschillende afdelingen eenvoudig erbij konden betrekken, omdat de dag op ons kantoor was. Dit versnelde het proces enorm!