Vacature: Art Director


JUNCTION WANTS YOU

Join our team!

Je bent een frisse merkdenker met een aantal jaren bureau-ervaring. Je denkt en schakelt makkelijk tussen on- en offline. Je maakt supervette designs en je hebt een portfolio vol om het te bewijzen. Bij jou zit 'the devil in the details'. Je ideeën zijn vrijzinnig en komen vanuit frisse invalshoeken en je legt de lat zo hoog als maar kan.

Eigenlijk wordt alles lekkerder met jou. En als er iemand is die de klant enthousiast kan maken over vorm, dan ben jij het wel.

Bij ons ontwikkel jij het artwork voor onze activatie-campagnes, huisstijlen en logo’s, en je bewaakt de creatieve doorvertaling en details in de executie. Jij bent het aanspreekpunt voor onze creatieve collega’s op vormgeving, DTP en motion. Naast denken in vorm vind je het ook te gek om aan de voorkant mee te denken over de activatie-concepten.

Wat bieden wij

  • Een fulltime creatieve rol in ons team
  • Een marktconform salaris en vakantiedagen
  • Toffe projecten voor een mooi merkenpakket
  • Veel creatieve verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Spreekt dit je aan? Kom dan langs om je imponerende, oogstrelende portfolio van de afgelopen 4 tot 6 jaar met ons te delen. We hopen je snel te ontmoeten.

Stuur dan een korte motivatie en je portfolio naar roel@junction.nl of bel met 058-2847060 en vraag naar Roel Tiemessen of Ruth Wetting.