Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde

Hub naar Kopenhagen!

Opdracht 1: Hub naar Kopenhagen

Hub hub hoera! Een dagelijkse vliegverbinding tussen Groningen Airport Eelde en Kopenhagen is wel een feestje waard. JUNCTION maakte dit feest compleet met een volledig communicatieconcept. Kopenhagen is een Hub van waaruit je naar alle delen van de wereld kunt reizen. Het vieren van de verbinding kreeg daarom de slogan Hub hub hoera! De tweede fase kreeg de titel Hub naar Kopenhagen!

Onze aanpak

De campagnes waren zichtbaar in heel Noord-Nederland. Zo was er onder meer een billboard van 12 bij 9 meter bij het klaverblad bij Heerenveen, een pop-up hub waarin voorbijgangers vliegtuigjes konden gooien en zo een vliegtrip konden winnen, een online campagne samen met onze JUNCTION People samenwerkingspartner Rocket Digital en ook was Kopenhagen te zien in abri’s en advertenties. Online, offline, outdoor en indoor. Groningen Airport Eelde en JUNCTION zorgden dat de verbinding naar Kopenhagen ging leven in Noord-Nederland.

Opdracht 2: Fly & Try campagne

De campagne voor de hub naar Kopenhagen was een enorm succes! So why change a winning team? Daarom vroeg GAE ons om een tweede campagne te ontwerpen: Fly-and-Try! De korte reis- en inchecktijden en de lage parkeerprijzen maken Groningen Airport Eelde de perfecte luchthaven voor zonvakanties en stedentrips.

Onze aanpak

Probeer het een keer en je wil nooit anders meer! Om die boodschap te ondersteunen, ontwikkelden wij een doeltreffende campagne waarin online (videomarketing) & offline (advertenties) elkaar perfect aanvulde. Effectief bereik leidt tot een succesvolle campagne!