TaxMan van Kromhout

Taxman van Kromhout

Dé fiscale advies app van Van der Veen & Kromhout

Opdracht

Na de succesvolle introductie vorig jaar van Boekhout van Kromhout, een betrouwbare online boekhoudoplossing voor zelfstandige ondernemers, vroeg Van der Veen & Kromhout ons met een unieke oplossing te komen voor ondernemers met fiscale vraagstukken. 

Onze aanpak

Met Freed en Van der Veen & Kromhout bedachten wij tijdens een aantal sessies een handige fiscale adviesapp voor smartphones en tablets.

Door slim gebruik te maken van nieuwe technologie moeten we fiscale zaken niet alleen makkelijker maar ook leuker kunnen maken. Resultaat is een nieuwe app, die helemaal past bij de nieuwe manier van werken waarbij klanten steeds meer zelf bepalen wat ze zelf willen doen. 

 

"Fiscus volledig 'in the pocket' met TaxMan van Kromhout"

Resultaat

Met de TaxMan van Kromhout hebben zowel klanten als niet-klanten van Van der Veen en Kromhout belangrijke belastingzaken voortaan direct bij de hand. Achter de app gaat een ervaren team van fiscale specialisten schuil. Zij voorzien ondernemers van actueel belastingnieuws, geven handige tips en zijn bovendien de hele dag via een chatfunctie bereikbaar voor persoonlijk advies.

Voor de lancering van de app ontwikkelden we een creatief concept en een campagneplan. Uiteraard werd de TaxMan in een mooi jasje en dasje gestoken. De animatie van de TaxMan van Kromhout heeft een prominente rol in de campagne. Ben je benieuwd naar de app of heb je fiscale vraagstukken download de app en vraag het de TaxMan. Downloaden via www.taxmanvankromhout.com.

Heb je geen fiscale vraagstukken maar heb je interesse in creatieve oplossingen? Mail dan naar Ruth