Zehnder

Zehnder Group Nederland

Daar word je stil van…

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief bezig met uitgekiende oplossingen voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. In 1930 introduceerde Zehnder de eerste stalen radiator. In 2017 komen ze weer met een innovatie.

De opdracht
Hoe introduceer je op een leuke en creatieve manier een ventilatiesysteem? Niet zomaar een, maar de ComfoAir E. Deze nieuwste ventilatie-unit met warmteterugwinning produceert absoluut het laagst mogelijke geluidsniveau van dit moment, ver onder de huidige bouwbesluitnorm! Zehnder vroeg JUNCTION om het product aan zowel binnenklimaat-adviseurs als installateurs te introduceren…

Onze oplossing
JUNCTION ontwierp de campagne Daar word je stil van om dit product aan binnenklimaat-adviseurs te introduceren. Naar aanloop van het introductie-evenement voor deze adviseurs ontwikkelden wij diverse middelen zoals een mooie teaser e-mailing en een videokaart. De laatste is een fysieke kaart met ingebouwd scherm. Vouw je hem open, dan vertelt hij het verhaal van Zehnder met als laatste innovatie de ComfoAir E. Wauw!

Na deze succesvolle introductie bij adviseurs was de volgende stap de introductie naar installateurs. Binnen het thema 'Altijd het beste klimaat voor stil genieten' ontwikkelden wij een complete campagne. We voerden offline campagne met advertenties en een prachtige insert (vakblad Installatie & Sanitair). Voor de online campagne ontwierpen we een teaser e-mailing, een actiewebsite en online advertising.