JUNCTION content programma


Continu creativiteit inzetten voor rijke content

JUNCTION content programma

JUNCTION zet haar creativiteit in om verhalen te creëren die opvallen tussen alle content die in de online en offline media wordt verspreid. Vanzelfsprekend raken deze verhalen de kern van jouw bedrijf of merk. Anderzijds raken ze het hart en het hoofd van je doelgroep. Relevantie is in content marketing het sleutelwoord, want boeien doet groeien!

Een programma voor succes
Content marketing is een continu proces van content ontwikkelen, publiceren en dit voortdurend volgen en optimaliseren. Het gaat dus niet over zo nu en dan even een verhaal posten of een berichtje plaatsen. Klanten kunnen ook reageren of zelf iets posten over jouw bedrijf of merk. En dat alles speelt zich ook nog eens af in verschillende kanalen. Daarom is het goed om te werken met een content programma.

JUNCTION helpt je graag met het opzetten en uitvoeren van een op maat gemaakt content programma. Daarin zetten we in grote lijnen de volgende stappen:

  • Content strategie: op basis van inzichten in jouw klanten en jouw merk of bedrijf bepalen welke content we aanbieden aan welke doelgroepen en welke media we daarvoor inzetten.
  • Content kalender: in deze kalender leggen we vast welke content we op welk moment willen inzetten gedurende een langere periode. Natuurlijk blijft er ook ruimte voor spontane acties.
  • Content creatie: eerst bedenken we een creatief concept, dat we doorvertalen in alle uiteenlopende content (blogs, vlogs, Facebook posts, foto’s en video’s, animaties etc.).
  • Content publishing: we plaatsen je content in de media die we samen hebben geselecteerd (social media, nieuwsbrieven, website, app etc.).
  • Conversation management: we monitoren 24/7 de media waarin we publiceren en bekijken hoe we reacties van de doelgroep oppakken (waar mogelijk reageren we voor jou).

Duurzaam en effectief
In een content programma werken we voor een aantal maanden of langer samen om de zichtbaarheid, bekendheid en aantrekkelijkheid van uw merk of bedrijf te vergroten. JUNCTION werkt op deze manier samen met diverse opdrachtgevers, waaronder Van der Veen & Kromhout (Taxman), Provincie Groningen (24 uur van Groningen), Hanselman, TVM Verzekeringen en samen met onze zus ChannelUp voor o.a. Oliehoorn.

Contact over content!
Wil je weten wat ons content programma voor jou kan betekenen? Hoe onze creativiteit het verschil maakt? Ik vertel het graag!

Bel of mail Ruth Wetting
058 – 284 70 60
ruth@junction.nl