JUNCTION People

WE ARE JUNCTION PEOPLE

Unieke samenwerking tussen Noordelijke mediaspecialisten

JUNCTION People is een samenwerking tussen noordelijke mediabedrijven: JUNCTION creativity. Media. Technology, Full service internetbureau iWink, av-communicatiebureau Pro-Time Broadcast & Content, online advertising-expert Rocket Digital en mobile en interactive specialist Freed.

Het doel van het intensiveren van de samenwerking heeft alles te maken met de veranderende vraag vanuit de markt naar specialisme en flexibiliteit. Daarnaast is er met de technologische ontwikkelingen steeds meer mogelijk, dit vereist steeds meer expertise. De gezamenlijke mediabedrijven hebben afgelopen jaar diverse projecten succesvol uitgevoerd. Iedere specialist wordt op het juiste moment ingezet om het best mogelijke resultaat te bereiken voor opdrachtgevers.

 “Je moet voortdurend meebewegen met de veranderende wereld en de ontwikkelingen op het gebied van creativiteit, media en technologie.

"Wij bundelen onze krachten en die van onze partners onder het label JUNCTION People: specialisten van noordelijke mediabedrijven op het gebied van onder andere mobiel, websites, online marketing, content en audiovisuele producties." 

Met elkaar laten we creativiteit, media en technologie samensmelten om ervaringen te creëren die mensen raken en ze fan maken van je merk of organisatie”, aldus Ruth Wetting, business manager bij JUNCTION.