Last minute ideas


LAST MINUTE IDEAS

Boek nu, op = op

Wil jij op korte termijn een frisse zomerbries door je plannen laten waaien? Voor een productintroductie, communicatiestrategie of een nieuwe campagne? Wij zorgen voor een creatieve invalshoek.

In een BrainPowerdag bij jou op locatie bespreken we 's ochtends de briefing. Daarna gaat ons creatief team aan de slag en presenteert het tijdens de lunch de eerste conceptrichtingen. Na een keuze voor een richting werkt ons team dit verder uit en heb je aan het einde van de dag een concreet voorstel in handen.

Boek ons BrainPowerTeam en samen boeken we gegarandeerd resultaat in 1 dag. Profiteer van de last minute deal en betaal in plaats van  € 2.500,- slechts € 1.950,-.

Deze aanbieding is inclusief

  • Creatief team op locatie
  • Professionele kennis en ervaring
  • Conceptdenker en art director
  • Resultaat in 1 dag
  • € 550,- korting
  • Geldig van 1 augustus t/m 30 september 2015

 

“Verrassende combinatie"

Voor onze nieuwe communicatiestrategie wilden we media en techniek optimaal inzetten. Daarom hebben we het BrainPowerTeam ingeschakeld. Zij wisten met hun creativiteit een originele mix te maken van deze twee. Super! 

“Nuttige tijdsinspanning’’

De BrainPowerdag is een echte aanrader. Ik was in de veronderstelling dat we er een hele dag aan kwijt zouden zijn. Gelukkig waren het drie korte momenten; in de ochtend de briefing en tijdens de lunch bespraken we de eerste conceptroutes. Aan het einde van de dag hadden we verschillende conceptroutes klaar.

“Versnelde samenwerking tussen afdelingen”

Het mooie van de BrainPowerdag vond ik dat we collega’s van verschillende afdelingen eenvoudig erbij konden betrekken, omdat de dag op ons kantoor was. Dit versnelde het proces enorm!