Vacature: Copywriter


Vacature

Copywriter ChannelUp/JUNCTION

Met dit stukje longcopy zoeken wij op korte termijn een Copywriter

Werken bij een reclamebureau is uitdagend en kan ook best pittig zijn. Je moet scherp en analytisch tot de essentie van een communicatievraagstuk komen. Vervolgens bedenk je slimme oplossingen en inspirerende concepten. En deze weet je ook nog eens te vertalen naar pakkende koppen, puntige oneliners, vloeiende zinnen en prikkelende verhalen. Ga d’r maar aan staan….

Maar het is ook ontzettend gaaf. Je kunt al je talenten aanspreken. En samen met ongeveer 30 enthousiaste professionals maak je echt heel mooie dingen! Zeker bij ChannelUp en JUNCTION (onderdeel van VosLibert communicatiegroep). Want met beide labels werken we voor de allerleukste klanten die je je kunt voorstellen.

ChannelUp is hét gespecialiseerde creatieve bureau van Nederland op het gebied van trade- en shopper communicatie. We werken voor veel (inter)nationale A-merk fabrikanten en enkele retailformules. Kijk voor voorbeelden van ons werk op www.channelup.nl

Bij JUNCTION versmelten we creativiteit, media en technologie om unieke klantervaringen te creëren. We helpen vooral bedrijven in het noorden met imagocampagnes, merkactivatie en content marketing. Ontdek meer op www.junction.nl.

Als copywriter ga je aan de slag voor beide labels. Lekker afwisselend dus. Oh ja, door onze unieke aanpak werken wij heel vaak bij klanten op kantoor en geven we ze een rol in ons creatieve proces. Dat vind jij vast ook ontzettend leuk om te doen, zo kom je nog eens ergens.

Dat je gave, passende concepten kunt bedenken en teksten schrijft om van te smullen, heb je de afgelopen 2 tot 3 jaar al bewezen. Van jouw portfolio worden wij hebberig. Je bent in staat om snel te schakelen en je kunt je inleven in de specifieke vraagstukken die wij als ChannelUp en JUNCTION voor onze klanten oplossen. Gelukkig ben je zowel nieuwsgierig als leergierig van aard en krijg je juist energie van dit soort uitdagingen.

Natuurlijk zorgen wij in Leeuwarden dat je je bij ons snel thuis voelt en lekker kunt werken. Maar je hebt ook de vrijheid om deels vanuit huis te werken. De techniek staat immers voor niets. Verder bieden we je een prima salaris, dat past bij je staat van dienst.

Kom in actie!

Wil jij jouw creatieve talenten bij ons verder laten opbloeien? Stuur dan een mail met CV naar alex@channelup.nl. Wil je eerst meer informatie, bel dan 058 – 284 70 55 en vraag naar Alex Hamming.