Vacature: Trainee projectmanager


Vacature: Trainee projectmanager JUNCTION

Je bent nog niet zo lang afgestudeerd en je hebt je droombaan nog niet gevonden. Eigenlijk wil je voor gave organisaties werken en ze helpen succesvol te blijven in de snel veranderende wereld. Maar ja, zo’n baan vinden valt nog niet mee. Misschien heb je ’m nu gevonden… JUNCTION zoekt namelijk een Trainee projectmanager.

Als je op onze website kijkt, zie je dat we voor fantastische organisaties werken, zoals de Waddenvereniging, Legamaster en TVM Verzekeringen. JUNCTION is namelijk een vernieuwend bureau dat zorgt voor de perfecte mix tussen creativiteit, media en technologie. Zo helpen we onze opdrachtgevers met diverse communicatieoplossingen om met blijvende impact hun verhaal te vertellen en hun doelstellingen te realiseren. Heel inspirerend.

Als trainee ga je eerst vooral veel leren uit de dagelijkse praktijk. En die is heel hectisch en uitdagend. Gedreven als je bent, heb je de basis snel onder de knie en ga je samen met collega’s programma’s opzetten en uitvoeren voor de leukste klanten. Maar natuurlijk wil je verder, je verdiepen en doorgroeien. Dat is ook belangrijk, want we opereren op het hoogste niveau en moeten klanten van het beste advies voorzien. Wie weet leren wij straks van jou…

Klinkt dit als jouw droombaan, barst je van de energie en denk je dat je onze droomkandidaat bent? Dan moet je zeker even reageren! Oh ja, je hebt minstens een relevante hbo- of wo-opleiding nodig en wat werkervaring is een pre.

Stuur je reactie uiterlijk woensdag 21 september a.s. naar Ruth Wetting, ruth@junction.nl

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 27 september en woensdagochtend 28 september.