fbpx

Denise: In it, to win it!

Juncies komen in alle soorten en maten. Maar één ding hebben ze gemeen: ze hebben ieder een eigen specialisme. We stellen ze graag aan je voor! 

Ha Denise, vertel ons eerst eens wat meer over jezelf!

Ik durf mezelf wel te omschrijven als spontaan, sociaal en grappig. Alhoewel, dat laatste daar zijn maar weinig mensen het mee eens, haha! Ik ben graag onderdeel van een team, maar moet wel altijd even de kat uit de boom kijken voordat ik opga in een groep.

Leuk! En op het werk?

Ik ben altijd ‘in it, to win it’! Met die instelling kun je me ook regelmatig op de tennisbaan vinden. Altijd enthousiast en gemotiveerd. 

Even een paar stappen terug. Hoe ben je in aanraking gekomen met het vak en Junction?

Dan gaan we way back! Ik heb eerst communicatie en multimediadesign gestudeerd. Na drie jaar stopte ik en ben ik verdergegaan met commerciële economie. Ik wilde meer over marketing en de bijbehorende theorie weten. Vervolgens ben ik samen met m’n compagnon een bedrijfje in het maken van WordPress websites voor zzp’ers en mkb’ers begonnen. Het was ontzettend leerzaam om me te storten op iets wat helemaal van mezelf was. Maar ik miste een team, mensen om me heen. Zodoende solliciteerde ik bij Friks (één van de fusiepartners, waaruit Junction ontstond). En inmiddels huppel ik hier al vijf jaar rond. 

Wat is jouw rol? 

Ik ben digital consultant en projectmanager. In die rollen kan ik mijn expertise en kennis over het de online wereld kwijt en krijg ik de kans om met veel verschillende klanten en collega’s samen te werken. Daarnaast maak ik mijn rol erg persoonlijk. Dat merk je in mijn communicatie, omgang met collega’s en de aanpak bij klanten. Volgens mij maakt het me uniek als pm’er. Heb je een vraag? Ik bel je op. Akkefietje? Ik race jouw kant op. En als de energie op kantoor bruist, bruis ik mee.  

Wat maakt dit werk zo mooi?

Heel simpel: het samenwerken met m’n collega’s en mooie dingen maken. Ik heb met bijna iedereen wel iets van doen, waardoor ik precies weet welke kwaliteiten m’n collega’s hebben. Zo weet ik per opdracht altijd het juiste, betrokken en specialistische team bij elkaar te zoeken om een project tot een succes te maken. Wanneer de opdrachtgever met dezelfde mentaliteit aan boord stapt, is er een perfecte match. Zo ontstaan de beste ideeën, die passen bij de denkwijze van Junction: gedurfd en nét even anders. Van die opdrachten waar je handen direct van jeuken om mee aan de slag te gaan. 

Noem eens zo’n succesvol project! 

Lastig om er zo eentje tussenuit te pikken! Dik twee jaar geleden, was ik betrokken bij de lancering rebranding van Vivera in Nederland. Zo hielden we ons bezig met social media, packaging en campagnes, zowel online als offline en op televisie. Maar ook ons werk voor Intersnack en MICA vind ik noemenswaardig. Wanneer al ons harde werk samenkomt en we als team terugkijken op een intensief maar succesvol traject, tja, kippenvel. 

Waar haal je de energie en inspiratie uit om dit alles waar te maken? 

Dat kan van alles zijn. Als ik met mijn hond Cooper door het park loop, maar net zo goed op kantoor als ik voel dat de energie in de zaak en de mensen zit. Ik kan dan letterlijk een dansje van enthousiasme maken. Dat inspireert en geeft energie die ik vervolgens weer meeneem naar een opdrachtgever. 

En de toekomst, hoe zie je die voor je? 

Ik zit goed, waar ik zit. Ik kan mezelf zijn en leer nog elke dag van de mensen om me heen. Zo kan ik me nog steeds elke dag hardmaken voor de zaak en onze missie; Junction op nummer één krijgen als het gaat om marketingvraagstukken in Noord-Nederland. Nee, heel Nederland. Klinkt goed, toch?