fbpx

Naomi en Maryon zijn Facebook Blueprint Certified!

Facebook-blueprint

Het heeft een aantal maanden, zweetdruppels en tientallen bakken koffie gekost. Maar het is gelukt. Collega’s Naomi en Maryon zijn met vlag en wimpel geslaagd en door Facebook gecertificeerd als Creative Strategy Professional! De certificering is een erkenning van vergevorderd begrip en strategische toepassing van mobiele basisprincipes in de Facebook-apps en -services.

Wekelijks studeren

Door onze kennis via Facebook Blueprint uit te breiden, zorgen we ervoor dat we de juiste keuzes blijven maken op het gebied van campagnes op Facebook en Instagram. Naomi en Maryon verdiepen zich wekelijks in de mogelijkheden, tools en opties die er zijn wanneer je een advertentiecampagne via social media start. Met dit certificaat voor professionals tot gevolg!

Facebook-DE

‘Ssstt.. examen!’

Via een Pearson VUE-examen wordt het niveau en het vermogen om de kennis toe te passen officieel getoetst. Het ging er dan ook zeer professioneel aan toe. De toets wordt afgenomen in een lege ruimte, via een liveverbinding met een van de examinatoren, zonder telefoon en andere afleidingen. Met 60 vragen in 105 minuten moesten Naomi en Maryon 700 van de 1000 punten behalen. En? Allebei gehaald met meer dan 900 punten!

Blueprint-examen

What’s next?

Eén certificering op zak is voor Naomi en Maryon nog (lang) niet genoeg. Ze zijn van plan meerdere Facebook Blueprint-certificaten te behalen en werken ondertussen hard aan het verbreden van kennis over platformen als Pinterest, Linkedin en Snapchat. Er blijft altijd wat te leren, zodat we voor onze opdrachtgevers nog meer uit hun advertenties kunnen halen!

facebook-blueprint-certificaat