junction

WhatsApp

Vraag, opmerking of behoefte aan een frisse blik? Wij zijn van 9 tot 23 uur bereikbaar op WhatsApp!

06 38 348 489

De wakker liggende ondernemer

Het geld is gestopt met rollen. Sterker nog: je mag het niet eens meer aanraken. Je omzet neemt af, er komen geen klanten meer langs of je moet helemaal je deuren sluiten. Voor jou als ondernemer betekent het in elk geval één ding: slapeloze nachten. Hé, maar als je toch wakker ligt, denk dan na over creatieve oplossingen. Over manieren waarop jij zelfs met gesloten deuren omzet kunt binnenhalen, over manieren waarop je deze crisistijd kunt overbruggen of waarop je jouw woelende concurrenten zelfs in kunt halen. Dit is het moment om écht te ondernemen.

Dus lig niet alleen wakker, maar open je ogen voor nieuwe ideeën. Wij helpen je graag.

Wat houdt jou uit je slaap?

Leg het live (en gratis) voor aan onze ervaren adviseurs. Via een persoonlijke videochat denken zij elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur graag mee over oplossingen vanuit media, creativiteit en technologie. Is er niemand beschikbaar? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Jappy Toering
Webexpert met frisse blik. Helpt je graag met je (nieuwe) webshop of website en alles wat daarbij komt kijken.
nu offline
Sanne Vlutters
Creatieve strateeg met expertise op het gebied van content en social media.
nu offline
Feike Kroes
Allround marketing- en webspecialist die graag het beste uit jouw bedrijf haalt. Kan je alles vertellen over e-commerce.
nu offline
Evert Roorda
Positieve marketingcommunicatieadviseur die je de juiste vragen stelt. Kennis vanuit diverse branches.
nu offline
Marcel Schiphof
Allround communicatieadviseur die klant- en resultaatgericht met je meedenkt. Wordt blij van vragen over communicatiestrategie, (online) media en activatie.
nu offline
Patrick van Erven
Ervaren ondernemer. Ziet kansen waar anderen in paniek raken. Helpt je graag met je bedrijfsstrategie.
nu offline
Aron Weidenaar
Beeldmaker met commerciële blik en brede kennis op het gebied van social media.
nu offline
Martin van Put
Expert op het gebied van packaging engineering, design en producties, inclusief management van artwork en workflow.

Hulp vanuit onze thuiskantoren

Optimize

Webcare in crisistijd

Ons webcareteam zorgt er elke dag tussen 9.00 en 23.00 uur voor dat er een goed antwoord op de vragen en reacties van jouw fans op social media komt. We werken op basis van een FAQ, jouw website en waar nodig direct contact met jouw team.

Think

Creatief concept in één dag

Laat een creatief team met copywriter en vormgever in één dag met een creatief concept komen dat jouw doelgroep op een aansprekende manier bereikt. Op basis van jouw briefing via videochat gaan we van start.

Build

Webshop in één dag

Misschien moet jij nu snel schakelen van offline naar online verkoop. Wij maken in één dag een standaard webshop. Daarna kan jouw team meteen beginnen met het vullen. Waar nodig helpen wij!

Optimize

Websupport

Moet er een melding rondom corona worden toegevoegd op jouw website of heb je een andere vraag over je website? Ons team van developers helpt je graag.

Think

Livestream

Een boodschap overbrengen aan je klanten of medewerkers? Wij zetten graag een livestream voor je op. We kunnen je ook helpen met de verspreiding daarvan op social media.

Create

Contactloos produceren

Vanuit onze foto- en videostudio leggen onze beeldmakers jouw product haarscherp vast. How-to-video’s, foodfotografie of foto’s voor in je webshop? En wil je je klanten contactloos iets duidelijk maken? Denk dan ook eens aan een uitleganimatie. Wij regelen het op afstand.

126
Think

Socialmedia- campagne live in één dag

Snel je doelgroep bereiken? Wij zorgen voor een socialmediacampagne op basis van jouw doelstellingen. In één dag live tegen het promotiebudget dat jij wilt.

Benieuwd hoe anderen het doen?

Meld je aan voor een virtueel gesprek met ondernemers! Onder leiding van host Teun Omlo behandelen we vraagstukken waar je als ondernemer op dit moment tegenaan loopt. Met welke creatieve oplossingen komen anderen? Hoe gaan zij om met de overgang van offline naar online? Hoe zorgen zij ervoor dat er nog brood op de plank komt?

Meld je aan