fbpx
Online marketing inzetten?

Onze experts helpen je graag!

Neem contact op

Online Marketing Friesland

Stap binnen in de wereld van eindeloze online marketingmogelijkheden. Social media, display advertising, SEO, Google Ads, e-mailmarketing... Wed je op één paard? Of kies je voor een krachtige mix van deze diensten? Iedere markt is uniek en vraagt om een maatwerk aanpak. Maar welke strategie past het beste bij jouw organisatie en doelen? Onze specialisten zoeken het graag voor je uit.Bij Junction Digital Agency denken we met je mee, van strategie tot techniek. We optimaliseren jouw website of webshop en tillen het naar een hoger niveau. Zo zorgen we samen dat jij jouw doelen behaalt.

Google en Microsoft certified
In house ontwerpers en programmeurs
Meer dan 10 jaar ervaring

Online impact maken in Friesland doe je met marketingbureau Junction creative + digital agency

Impact maken met een opmaat online marketing strategie

Impact maken met online marketing in Friesland? Ons team van specialisten in design, development, online marketing, fotografie, video en copywriting werkt als een geoliede machine. Hierdoor kunnen we garanderen dat beeld, tekst en advertising perfect op elkaar afgestemd zijn en elkaar versterken. Met een uitgebalanceerde mix van zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Ads, display advertising, socialmediamarketing, conversieoptimalisatie en e-mailmarketing weten we precies wat jouw strategie nodig heeft. Alles wat we doen is meetbaar. Door voortdurend te analyseren en te optimaliseren, zorgen we ervoor dat elke websitebezoeker maximaal bijdraagt aan jouw doelen.

Marketingbureau Friesland

Hoe gaan we te werk?

Als online marketingbureau in Friesland geloven wij dat 1+1=10. Impact maken met online marketing gaat verder dan de som van losse kanalen; ze versterken elkaar. Daarom werken de specialisten binnen ons bureau nauw samen. Onze online marketeers, SEO-specialisten en copywriters bundelen hun krachten om jouw doelgroep optimaal te bereiken met jouw website. We beginnen bij de basis: het in kaart brengen van jouw doelgroep. Want pas als we precies weten wie we willen aanspreken, kunnen we jouw advertenties en content succesvol inzetten.

stap afbeelding
Think

Strategie en tools bepalen

Op basis van een grondige zoekwoordanalyse en/of doelgroepanalyse bepalen we samen met jou de juiste strategie. Welke combinatie van online marketingtools gebruiken we? Op wie richten we de advertenties, via welke kanalen en welk budget is nodig om jouw doelstellingen te behalen?

stap afbeelding
Create

Ontwerpen die activeren

We maken het visueel. Onze designers gaan aan de slag met het ontwerpen van de banner- en videoadvertenties in verschillende formaten, die passen bij het campagneconcept en zorgen dat jij jouw doelstellingen behaalt.

stap afbeelding
Build

Van advertentiekanaal tot landingspagina

We stellen alle tracking pixels in aan de hand van Google Tagmanager. Zo kunnen we het gedrag van de doelgroep analyseren en met die data de campagnes bijsturen. Ook richten we advertentiekanalen in zoals Google Ads, Facebook en LinkedIn en zetten we landingspagina’s voor de doelgroep klaar.

stap afbeelding
Optimize

Analyseren, bijsturen en rapporteren

De finishing touch. Om jou op de hoogte te houden van de resultaten, richten we rapportagetools in. We analyseren het gedrag van jouw websitebezoekers, houden je doelstellingen voor ogen en sturen waar nodig bij. De uitkomsten bespreken we in strategisch kwartaalgesprek met je. Altijd transparantie!

Een greep uit ons werk

onze mensen

Benieuwd wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen?

Onze SEO-specialisten, advertising experts, strategen, ontwerpers en programmeurs werken dagelijks samen om de online marketingdoelstellingen van onze klanten te realiseren. Binnenkort ook die van jou?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.