junction

WhatsApp

Vraag, opmerking of behoefte aan een frisse blik? Wij zijn van 9 tot 23 uur bereikbaar op WhatsApp!

06 38 348 489

Packaging that makes you smile

De verpakking is misschien wel het belangrijkste communicatiemiddel dat er is. In de hele keten speelt het een rol en voor consumenten is het vaak het enige communicatiemoment tijdens het koopproces. Wij vinden dat een verpakking tijdens de hele reis door de hele keten continu waarde moet toevoegen. Met verschillende oplossingen helpen we je hier invulling aan te geven.

Packaging design

Natuurlijk moet een verpakking er mooi uit zien. Maar ‘form follows function’. Een verpakking moet vooral heel effectief zijn. In het design zoeken wij de perfecte balans tussen verleiden (opvallen en gepakt worden) en vertellen (merkverhaal en product informatie). We maken daarbij slim gebruik van inzichten uit de neuromarketing om het design te optimaliseren.

Zorg voor een optimale productbeleving

De productbeleving in een online omgeving is anders dan in een fysieke winkel. Webshops stellen aanvullende eisen aan verpakkingen. En wellicht is er online meer ruimte voor de emotionele benefits van het product. Bij het vormgeven houden we hier ook rekening mee.

Artwork management

Ontdek de meerwaarde van packaging engineering
Onze packaging engineers zijn zeer ervaren in artwork management en het foutloos doorvoeren van verpakkingsmodificaties. Samen met jouw packaging afdeling bepalen we de workflow (software) en zorgen we voor een naadloze aansluiting op interne software tools. Afhankelijk van jouw wensen of eisen werken we volgens vastgelegde processen (ISO 9001) intensief met je samen. Een aanpak die uniek is in Nederland.

Packaging innovatie

Ontdek de meerwaarde van packaging engineering
Wij zijn altijd op zoek naar manieren hoe we nog meer waarde kunnen creëren met een verpakking. Daarbij kun je denken aan tijdelijke actieverpakkingen of trialverpakkingen. Maar we kunnen ook slimme technologie toevoegen zoals QR en AR. Of we bedenken hoe je verpakking herbruikbaar gemaakt kan worden. Altijd met de ultieme productbeleving als doel. We denken graag met je mee!