fbpx

Benieuwd naar meer?

Kom er achter wat webcare voor jouw bedrijf kan betekenen.

Neem contact op

Webcare uitbesteden

We vallen maar meteen met de deur in huis: goede webcare en community management zijn tegenwoordig onmisbaar. Klanten verwachten immers niet meer alleen dat ze je kunnen bellen of mailen, maar ook dat ze je een bericht kunnen sturen op Facebook, Instagram, LinkedIn, Whatsapp of ander platform. En als het even kan, willen ze dan graag reactie! Het webcareteam van Junction zit op werkdagen klaar om te reageren op alles wat er op de social media van jouw organisatie gebeurt. Dit gebeurt van 8 uur ‘s ochtends tot 5 uur ‘s middags en altijd binnen het uur. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken!

Webcare-beoordeling

Het belang van goede webcare

“Ik heb toch al een klantenservice? Ze kunnen ons gewoon mailen en bellen.” Dat klopt, maar tegenwoordig liggen de kaarten anders. Onze maatschappij draait op een snelheid waar Max Verstappen u tegen zegt. Mensen willen niet meer bellen of wachten op een reactie via de mail. Sterker nog: de meeste vragen door consumenten worden via social media gesteld. Ook wanneer iemand reageert onder een bericht op social media, verwacht hij of zij vaak reactie. Als je er als organisatie goed mee omgaat, brengt webcare een heleboel voordelen met zich mee:

• Hogere klanttevredenheid
• Betere reputatie
• Draagt bij aan marketing én sales
• Je leert je klanten beter kennen dan ooit
• Je brengt de conversatie over je merk op gang

Omgaan met vragen op social media

Steeds vaker gebruiken consumenten social media om te communiceren met bedrijven. 89% van de socialmediagebruikers geeft aan dat een snelle eerste reactie op een vraag aan een bedrijf belangrijk is in hun overweging om zaken te doen met de organisatie. Bijna de helft van de consumenten zegt zelfs te switchen van organisatie als zij niet goed geholpen worden. Reden genoeg dus om ervoor te zorgen dat iemand die een vraag stelt altijd tijdig een goed antwoord krijgt. Bij Junction werken we daarom met een ervaren team dat binnen het uur voor een passend antwoord zorgt.

Webcare-facebook

Reageren op reviews en klachten

Online durven veel mensen sneller hun ongezouten mening te geven. Klachten en slechte recensies zijn misschien niet nieuw, maar online kan iedereen opeens meekijken. Reviews zijn steeds meer bepalend in de keuzes die iemand maakt in een aankoopproces. Bedreiging? Nee! Kans? Ja! Bedrijven moeten zijn waar de consument zich bevindt. En online wordt er nou eenmaal over je bedrijf en product gesproken. Je kunt maar beter onderdeel worden van dat gesprek. Want juist als je het goed oplost, je de klant verrast en weer blij maakt – kijkt de online wereld óók mee. In het proces leer je je klanten ook nog eens een stuk beter kennen.

Webcare-reviews

Ons webcareteam

Onze aanpak op gebied van webcare

Ons ervaren team is elke werkdag bezig met het antwoorden op alles wat er op de social media van meer dan twintig organisaties gebeurt. Met behulp van monitoringssoftware Coosto hebben zij zicht op alle vragen, klachten, reacties en tags die er binnenkomen. Ze reageren tussen 8 en 17 uur, binnen het uur in nauwe samenwerking met mensen uit jouw organisatie. Zo blijf je constant op de hoogte van de online conversatie rondom jouw merk en weet je precies hoe jouw volgers over je denken. Onze mensen snappen precies hoe ze moeten antwoorden, zorgen dat je geen sale misloopt en onderdeel wordt van het gesprek. Hoe? Door:

• Unieke webcaresoftware
• Jouw tone-of-voice
• Op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot en met 5 uur ‘s middags beschikbaar te zijn
• Altijd binnen een uur te reageren

Wij nemen de webcare van jouw organisatie met liefde voor je uit handen. En dat al vanaf €299 per maand.