Ook een nieuwe website nodig?

Wij kunnen jou helpen.

Neem contact met ons op
junction

WhatsApp

Vraag, opmerking of behoefte aan een frisse blik? Wij zijn van 9 tot 23 uur bereikbaar op WhatsApp!

06 38 348 489

Websites en platformen

Zoekt iemand informatie over een merk of organisatie? Dan bezoekt diegene vaak als eerste de website. Een website is een van de belangrijkste aanrakingspunten met jouw doelgroep en het belang van online vindbaarheid hoeven we (hopelijk) niet meer uit te leggen. Maar als iemand je via Google gevonden heeft, is het wel belangrijk dat hij niet meteen afhaakt omdat hij zijn weg op je website niet weet te vinden of omdat de uitstraling niet professioneel is. Wij maken websites en webshops met oog voor design, structuur, vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo weet je zeker dat je doelgroep online van je onder de indruk is!

Programmeren

Verkopen via je website

Geen stress: je hoeft niet met alle 966 miljard websites die op dit moment in de lucht zijn te concurreren. Het belangrijkste is dat je website past bij je doelgroep. Daarom gaan wij in onze werkwijze op onderzoek uit. Wat beweegt je doelgroep? En: hoe beweegt jouw doelgroep zich straks door je website? Voordat we starten met het ontwerpen van een website, bepalen we daarom wat het precieze doel van de site is en welke informatie erop aanwezig moet zijn. Een gebruiker moet op jouw website of webshop immers snel vinden wat hij nodig heeft. Wij richten ons in onze aanpak daarom vooral op de gebruiksvriendelijkheid van de website. Dat betekent dat de website of webshop goed werkt op elk apparaat en ingericht is om conversie zo makkelijk mogelijk te maken. Het verkopen via je website of het overbrengen van de boodschap wordt hierdoor een stuk makkelijker!

Wat zijn conversies?

Een conversie betekent voor elk soort website wat anders. Waar het bij een webshop natuurlijk om snoeiharde verkopen gaat, heb je het op andere platformen wellicht over aanmeldingen voor een nieuwsbrief, het indienen van een contactaanvraag of het aanmelden voor een event. Wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal op conversie is ingericht. Of het nu bijvoorbeeld gaat om een:
 
• Communicatieplatform
• Brandsite
• Webshop
• Dienstverleningssite
• Leadgeneratiesite

Conversie-pagina

Hoe krijg ik de juiste bezoekers naar mijn website?

WC Eend wil mensen die hun schoonmaakmiddelen zoeken bereiken en geen eenden liefhebbers. Kortom; jouw website is alleen relevant voor mensen die jou zoeken; eenzijdige verliefdheid is nou eenmaal niet leuk. Om dit te voorkomen zorgen wij dat ons team van programmeurs, designers, tekstschrijvers, online marketeers en strategen vanaf moment één betrokken is. Dit resulteert niet alleen in een kloppende website met een uniek design, maar zorgt er ook voor dat de website aan alle eisen voldoet om goed te scoren in de zoekmachines. Zo vindt via SEO, SEA en social media de enige juiste doelgroep zijn weg naar jouw website.

Onze aanpak

Ready for take off? Nee, nog even wachten. Hoewel wij natuurlijk net zo graag als jij meteen jouw hagelnieuwe website de lucht inschieten, is het belangrijk om eerst nog een aantal andere stappen te doorlopen. Zo zorgen we ervoor dat we zeker weten dat het een geslaagde lancering wordt.

1. Doel van de website

We bepalen allereerst het conversiedoel van jouw nieuwe website.

Wireframe

2. Zoekwoordanalyse

Via de zoekwoordanalyse komen wij er precies achter hoe jouw doelgroep zoekt, welke woorden ze daarbij gebruiken én hoe ze straks jouw website vinden.

Zoekwoordanalyse

3. Design

Het oog wil natuurlijk ook wat en je hebt nou eenmaal maar één kans voor een eerste indruk. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website precies de juiste look & feel krijgt.

Webdesign

4. Bouwen

De gevel van een huis kan nog zo mooi zijn, maar als de fundering niet klopt stort het geheel alsnog in elkaar. Zo is het ook bij een website. Daarom zorgen onze ontwikkelaars met de precisie van een timmermansoog dat ook aan de achterkant alles staat als een huis.

Website-bouwen

5. Testen

Als wij denken dat we klaar zijn voor het doorknippen van het lint, zorgen we eerst nog voor een generale repetitie. Zo weten we zeker dat alle kinderziekten eruit zijn.

Website-testen

6. Livegang

Wanneer wij met zekerheid kunnen zeggen: “Houston we got no problem”, dan is het tijd voor de livegang. En champagne plus confetti natuurlijk!

Webcare-tevreden

Open source of een website op maat?

Het werken met WordPress, Magento, Drupal en Shopware is voor ons een ‘walk in the park’. Daarom stoppen wij daar niet, maar gaan we ‘the extra mile’ en schrijven we onze eigen aanvullende software om websites beter, sneller en slimmer te maken. Bieden de open source platformen niet de oplossing voor jou? Wij ontwikkelen ook maatwerk. We hosten daarnaast op onze eigen servers. Hierdoor zorgen we bijvoorbeeld dat jouw webshop altijd in de lucht blijft en bieden we 24/7 support. Zo kun je altijd bij ons terecht met al jouw vragen!

Onze mensen

Ons werk

Wij weten precies wat er nodig is om jou te laten excelleren in de jungle aan websites die online actief zijn. Uniek, gebruiksvriendelijk en bovenal het beste voor jouw doel en doelgroep. Nóg niet overtuigd? Check onze cases en beeld je eens in wat we allemaal voor jou kunnen doen!