sksg

sksg

Is Jayden’s droom bij jou in goede handen?

SKSG is de grootste kinderopvangorganisatie van Noord-Nederland. Wat de organisatie zo succesvol maakt? Bij SKSG staan de dromen van kinderen centraal!

Om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kinderen, hebben ze de beste mensen nodig. Hoe spreek je de juiste mensen aan? Hét pedagogisch talent met ambitie, mensen die het in hun mars hebben om het verschil te maken.

Voor een goede basis lieten we eerst onderzoek doen naar de toekomstdromen van de kinderen van SKSG.

Wat wil jij later worden?

De resultaten zijn gebruikt als input voor de arbeidsmarktcampagne. We besloten sollicitanten aan te spreken op wat zij aan deze dromen kunnen bijdragen. En wie kan dat hen beter vragen dan de kinderen zelf? Dit leverde een uniek creatief concept op met de kinderen van SKSG in de hoofdrol. Zo weten toekomstige medewerkers direct waar ze het voor doen!

Om de doelgroep te bereiken, ontwierpen we een gerichte online campagne waarin videomarketing een belangrijke rol speelt, aangevuld met reguliere printuitingen. De campagne draait volop, we verwachten een fantastisch resultaat met veel nieuwe, talentvolle medewerkers!