TaxMan

TaxMan

Dé fiscale advies app van Van der Veen & Kromhout

Na de succesvolle introductie van Boekhout van Kromhout, een betrouwbare online boekhoudoplossing voor zelfstandige ondernemers, vroeg Van der Veen & Kromhout ons met een unieke oplossing te komen voor ondernemers met fiscale vraagstukken.

Met Freed en Van der Veen & Kromhout bedachten wij tijdens een aantal sessies een handige fiscale adviesapp voor smartphones en tablets.Door slim gebruik te maken van nieuwe technologie moeten we fiscale zaken niet alleen makkelijker maar ook leuker kunnen maken. Resultaat is een nieuwe app, die helemaal past bij de nieuwe manier van werken waarbij klanten steeds meer zelf bepalen wat ze zelf willen doen.

“Fiscus volledig ‘in the pocket’ met TaxMan van Kromhout”

Voor de lancering van de app ontwikkelden we een creatief concept en een campagneplan. Uiteraard werd de TaxMan in een mooi jasje en dasje gestoken. De animatie van de TaxMan van Kromhout heeft een prominente rol in de campagne.

Ben je benieuwd naar de app of heb je fiscale vraagstukken? Download de app en vraag het de TaxMan. Downloaden via www.taxmanvankromhout.com.