fbpx

De volgende fase voor Junction

Breaking: onze samenwerking met SPA Capital is een feit! Wat dat betekent voor Junction? Om dat uit te leggen moet we even terug in de tijd.

Even terug

In 2019 ontstond Junction door de fusie van Friks Web & Marketing, In2media en Junction Creatieve Group. Een creatief digitaal bureau dat met strategie en identiteit, development en optimalisatie, campagnes en storytelling en packing en productie alles onder één dak heeft om klanten te helpen van idee tot uitvoering. 

Onze ambities waren vanaf het begin al groter. Na een succesvolle fusie was het tijd voor de volgende stap. Die konden we niet alleen zetten, zoveel was duidelijk. Daarvoor moesten we een nieuwe samenwerkingspartner in de armen sluiten, die we nu hebben gevonden.

De perfecte match

In de zoektocht naar een partner hielp Marktlink ons de perfecte kandidaat te vinden. Het beste gevoel hadden Sander, Herwig, Patrick en Jochem, het directeursteam achter Junction, bij SPA Capital. Niet zonder reden. Als zelfbenoemde ‘no-nonsense participatiemaatschappij’ hebben we in hen een gelijkwaardige partner gevonden. Een langetermijnpartij met wie we het verschil kunnen maken. Zo krijgen we toegang tot een groot netwerk en kunnen we profiteren van hun expertise op financieel en strategisch vlak.

Zin in de toekomst

Samen met SPA gaan we onze groeiambities versnellen. Vooral op het gebied van automation, development en online marketing. Met als grootste doel het beste bureau te worden als het gaat om klant- en medewerkerstevredenheid. Om nóg meer impact en resultaat te realiseren voor onze opdrachtgevers. We hebben zin in de toekomst!