fbpx

Campagnes die er niet omheen draaien

Wil jij een kwaliteitscampagne om nieuwe mensen te vinden die jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? Je bent niet de enige! Vacatures zijn er tegenwoordig in overvloed, dus jouw organisatie moet met kop en schouders boven het maaiveld uitsteken. Hoe je zo’n pakkende campagne bedenkt en start? Daar komen wij in beeld!

IJzersterke employer branding

Hoe omschrijf je je missie, visie en bedrijfscultuur en waarom moeten mensen bij jou komen werken? Samen vinden we de antwoorden op alle vragen. Zo zorgen we ervoor dat jouw employer branding staat als een huis. We vinden je merkfundament: de onderscheidende kwaliteit waar je toekomstige medewerkers gegarandeerd op aanslaan.

De juiste mensen aantrekken

Met je merkfundament helder bedenken we het haakje voor de arbeidsmarktcommunicatie. We verhogen de online vindbaarheid van je vacatures en bereiken precies die mensen die jij nodig hebt én zorgen dat ze solliciteren. En met een sterke campagne en goede employer branding trek je niet alleen méér mensen aan, maar ook mensen die beter bij je passen en dus langer blijven. Zo werkt dat ook voor SKSG, VIB en WMD.

Van alle markten thuis

Wat we ook bedenken: we kunnen het ook voor je maken. Van content tot website, design, (uitleg)animatie of 3D-model. En daarna begint het eigenlijk pas echt: we lanceren, meten, analyseren en optimaliseren. Zo weten we zeker dat wat we samen bedenken ook echt resultaat heeft. Slim gevonden, strak uitgevoerd, noemen we dat!

onze mensen

Samen impact maken?

Hoog tijd om samen impact te maken. Laat je nummer achter, dan maken we een afspraak om binnenkort een kopje koffie te doen!

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.