fbpx

Picture perfect met foto- en videografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ook al kunnen onze copywriters ook een flink staaltje tikken – met een beeld maak je in één oogopslag duidelijk wat je wilt vertellen. En ook daar zijn we – al zeggen we ‘t zelf – best goed in. Of het gaat om foto- of videografie: bij ons vind je specialisten in iedere discipline. Zelfs als het gaat om het schieten van dronebeelden. Dus wil je écht impact maken, dan is dit wat je moet weten. 

Het mooie van een full service bureau is dat we alles in huis hebben. En daarmee bedoelen we ook echt alles. Wat onze strategen ook bedenken: we kunnen het ook voor je maken. Dus wil je je bedrijf presenteren maar weet je niet hoe? We denken met je mee en gaan een stapje verder. Bewezen is dat bewegend beeld beter blijft hangen in het brein dan statische beelden. Dus hoe zorg je ervoor dat jouw merk vastgelegd wordt? Daar komen wij in beeld.

Videografie

Onze videografen starten altijd met een concept waarin we een duidelijk plan maken met het juiste doel voor ogen. Ze vinden de juiste vertaalslag van dat concept in een middel. Of het nu gaat om het vastleggen van een product, het maken van een instructievideo, een showreel, interactieve video, presentatie, commercial, aftermovie, behind the scenes-beelden of webinar: écht alles is mogelijk. Zowel in onze studio, als buiten de muren van ons kantoor.

Dronebeelden

Bedrijfsvideografie is mega waardevol. Het brengt het gevoel van jullie organisatie perfect over op de ontvanger. Denk aan testimonials, vacature beelden of een e-learning. Echt next level gaan? Kies er dan eens voor om de beelden te laten maken met drones. We hebben piloten in huis die geschoold zijn in het besturen van drones. Dus die dure vaas kan gewoon blijven staan!

Audiovisueel-geschoold

Niet alleen het beeld moet kloppen, ook het geluid is van belang. Of het gaat om de combinatie tussen audio en beeld of enkel een geluidsopname: we fixen ‘t in onze studio. Hier nemen we podcasts en voice-overs op en sleutelen onze techneuten een passend hoorspel in elkaar. Liever opnemen op locatie? No problemo! We nemen onze apparatuur mee en zorgen voor kraakhelder geluid.

Fotografie

Ook met stilstaand beeld zijn we flink handig. Fotografie past dus ook helemaal in ons straatje. Heb je beelden nodig van je onderneming, productfotografie of laat je een plaat schieten van je personeel? Wij zijn er om jouw merk een gezicht te geven. Dat doen we bij jou op locatie, of in onze studio. We denken een concept uit, bepalen we de stijl van de fotografie en denken we goed uit welk type beelden bij het concept passen. Hieruit volgt een shot list, die we vooraf bespreken. Zo weet je een beetje wat je kunt verwachten!

Expertises

Medewerker - Picture perfect met foto- en videografie

Vragen?

Neem contact op met Laurens als je meer wilt weten. Zij helpt je graag!

Contact opnemen

Meer weten over foto- en videografie?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.