fbpx

Packaging production

Een goed merk begint bij een goed product, maar dat is nog maar het begin. Je wilt gezien worden. En dat doe je door met alles wat je maakt mensen te raken en niet meer los te laten. Zowel met je product als de attributen. Dat kan op verschillende manieren. Gelukkig weten wij er wel een aantal te bedenken. Zo helpen we je graag met print, de inzet van marketingmiddelen, signing of trade communicatie, presentaties, beurzen of events. Ons team van routiniers is van alle markten thuis om jouw merk in het oog te laten springen.

Print productions

Ons productieteam is gespecialiseerd in het opmaken en uitwerken van verschillende soorten producties. Zo hebben we ervaring met het creëren van een complete huisstijl, zorgen we met het ontwerp van bedrijfskleding dat iedereen er uniform bij loopt en laten we je opvallen met promotiematerialen en brochures die zowel inhoudelijk als qua vormgeving bij elkaar passen.

POS-winkelmaterialen

Een helder, gewaagd ontwerp springt in het oog van de klant. Point-of-sale-materialen zijn populaire marketingmiddelen die de verkoop van producten ondersteunt en de aandacht op het product vergroot. Dit kan in de vorm van posters, banners, creatieve vloerstickers of displays en kan versterkt worden met behulp van interactie. Zo laten we klanten met QR-codes via hun telefoon communiceren op het verkooppunt. Het toepassen van POS-materiaal in de winkel zorgt op een eenvoudige manier voor meer aandacht voor het product, met als resultaat meer omzet, wat je als retailer of producent natuurlijk wilt. 

Signing

Als eerst laten we jouw potentiële klant kennismaken met jouw bedrijf of merk. Met een herkenbare, eigen uitstraling zorgen we ervoor dat zij jou vinden. Het maakt niet uit of ze met de auto, het openbaar vervoer of de benenwagen onderweg zijn. Met behulp van een goed ontwerp voor gevel- of voertuigreclame of bewegwijzering in het pand ben je zichtbaar voor iedereen. Waar en op welk moment je ook maar wilt. Door creatieve ideeën te combineren met de nieuwste technologieën zorgen we ervoor dat je altijd opvalt bij je klant.

Trade communicatie en presentaties

Jouw merk moet ook opvallen bij retailpartners, consumenten en shoppers. Dat vereist een stukje overtuiging in de vorm van het aanbieden van de juiste trade- en shoppermarketing. Hiermee zetten we jouw merk in de schijnwerpers. Door aan de juiste knoppen te draaien en alle schakels in het kanaal te beïnvloeden, maken we van retailers partners, van consumenten shoppers en van shoppers kopers. Door onze jarenlange ervaring met (inter-)nationale merken, laten we jouw merk uit de (virtuele) schappen knallen.

Beurzen en events

Een eenvoudige stand, volstaat niet meer. Om op te vallen tijdens beurzen en evenementen heb je een concept nodig dat in het oog springt. Samen met jou bedenken we een concept dat jouw organisatie en je product tot leven wekt. Altijd met een stukje originaliteit en een unieke twist. Naast de uitwerking van een goed ontwerp zorgt ons vaste team standbouwers er bovendien voor dat de stand op tijd opgebouwd is. Van concept tot bouw tot bemanning van de stand en het aanvragen van de benodigde vergunningen. Alles vanuit een organisatie met een aanspreekpunt.

Expertises

Medewerker - Packaging production

Vragen?

Neem contact op met Vera als je meer wilt weten. Hij helpt je graag!

Contact opnemen

Merken waarvoor we werken

onze mensen

Meer weten over Packaging production?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.