fbpx

Webdevelopment

Als bedrijf wil je dat je merk zo bekend mogelijk is bij je doelgroepen. Vandaag de dag betekent dit dat je online aanwezigheid en e-commerce helemaal up to date zijn. Ons team van designers en developers is al ruim vijftien jaar bezig met het ontwerpen en bouwen van websites en webapplicaties. Op hen kun jij dus ook altijd bouwen. Met een brede expertise in marketing, interfaces, interactie, user experience, branding en webontwikkelingen weten ze keer op keer unieke conversiegerichte websites te creëren, die aan al jouw wensen voldoen en je verwachtingen overstijgen.

Kickstart

Alles waar je merk voor staat, vormt de basis van je webdesign. Tijdens een kickstart willen we dus alles van je weten. Wanneer we genoeg informatie in kaart hebben, maken we een strategisch plan voor de ontwikkeling van je website. Daarbij houden we rekening met het doel van je website en zetten we de klantreis centraal. Daarna stellen we een menustructuur op en doen we een zoekwoordanalyse. Al die informatie gebruiken we vervolgens voor de wireframes: de basis van je webdesign.

Web- en interfacedesign

Met jouw wensen en het wireframe in gedachten gaan we van start met het ontwerp. Daarbij mag een naadloze implementatie van je huisstijl niet ontbreken om ook op je nieuwe website herkenbaar te zijn. Elk webdesign dat we maken, ontwikkelen we vanuit een mobile-first gedachte. Hiermee garanderen we de beste ervaring en snelheid op alle mogelijk apparaten. Om deze ontwerpfase voor jou zo inzichtelijk mogelijk te maken, leveren we je een klikbaar prototype. Op die manier krijg je niet alleen een kijkje in de keuken, maar ook een goed beeld van het gebruik van je nieuwe website.

Contentmanagementsysteem

Ruim 62 procent van alle gebruikte contentmanagementsystemen op het internet is gebaseerd op W3Techs WordPress. Doordat WordPress open source ontwikkeld is, is alles inzichtelijk. Zo kan elke developer een bijdrage leveren. Die transparantie zorgt niet alleen voor een veilige site, maar ook voor constante innovatie en verbetering. Hoewel WordPress talloze thema’s en plugins omvat, werken onze developers altijd op maat. Daardoor is alles mogelijk en krijg je een eigen thema met een aantal vertrouwde plugins.

Front-end development

Als het ontwerp af is en jij in je nopjes bent, zetten we het om naar HTML en CSS. Daarbij maken we gebruik van Javascript om het statische ontwerp dynamischer te maken in de vorm van animaties. We maken je website voor ieder apparaat en scherm geschikt. Dat draagt niet alleen bij aan de gebruiksvriendelijkheid, maar zorgt ook dat je alle potentiële doelgroepen bereikt. Om je website sneller dan het licht te maken, maken we gebruik van het front-end framework Vue.js. Hiermee krijg je een headless integratie van het CMS waarmee we het beheer en de voorkant van de website scheiden. Zo is je site niet alleen mooi om te zien maar ook gebruiksvriendelijk en klaar voor de toekomst.

Expertises

Medewerker - Webdevelopment

Vragen?

Neem contact op met Dave als je meer wilt weten. Hij helpt je graag!

Contact opnemen

Merken waarvoor we werken

Onze specialisten

Meer weten over webdevelopment?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.