fbpx

Website- en mailhosting

Je website is voor jouw doelgroep een van de eerste contactmomenten met jouw merk. Daarom wil je het liefst dat alles aan de buiten- en binnenkant feilloos draait. Of het nu om je website, webshop of e-mail gaat, wij zorgen dat je er geen omkijken naar hebt. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress en Magento en voorzien van extra beveiliging. Heb je verdere optimalisatie nodig? Dat regelen we. Zo bieden we pakketten als Varnish en Redis. Bij ons krijg je altijd een hosting-oplossing op maat, waarbij we altijd rekening houden met veiligheid en constante verbetering.

Domeinregistratie

De naam van je website is onlosmakelijk verbonden met je merkidentiteit. Iets wat passend moet zijn, maar ook herkenbaar en vindbaar. Dat regelen we voor je. Onze experts weten alles van domeinnamen en URL’s en kijken samen met jou wat past bij jouw merkidentiteit, of je nu voor .nl, .frl of .com gaat. Is je bedrijf toe aan vernieuwing en een naamsverandering? Geen probleem. Onze SEO-specialisten zorgen ervoor dat jouw website dezelfde waardering in Google behoudt. Je kunt hiervoor altijd terecht bij onze supportdesk die je ondersteunt bij deze stap.

Hosting

Een goede website is makkelijk vindbaar, toegankelijk en vooral snel. Of het nu om je website, weblog, webshop of e-mail gaat, wij zorgen ervoor dat hij blijft draaien en weer snel in de lucht is bij calamiteiten. Doordat we 24/7 toegang tot servers hebben, kunnen we altijd ingrijpen, maar ook gewenste updates uitvoeren. Daarnaast zijn onze servers geoptimaliseerd voor WordPress en Magento en voorzien van extra beveiliging. Bovendien bieden we ook verschillende pakketten waarmee we jouw online standplaats verder optimaliseren. Dit doen we altijd op maat, rekening houdend  met jouw wensen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw klanten altijd de juiste service krijgen. Dat scheelt weer.

E-mailhosting

Jouw e-mail moet altijd werken en bovenal veilig en betrouwbaar zijn. Grote spelers als Google en Microsoft zijn de go-to-partijen op de e-mailhostingmarkt. Bij ons kun je terecht voor de e-maildienst van Google met de naam Google Workspace, die 99,9% bescherming biedt tegen phishing en spam. Google Workspace biedt naast zakelijke e-mail een pakket met toepassingen om al het werk binnen je organisatie klaar te krijgen. Met bekende toepassingen als Gmail, Agenda, Meet, Chat, Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren is Google Workspace een systeem met een bewezen waarde waarvan wij alle ins en outs kennen.

Expertises

Medewerker - Website- en mailhosting

Vragen?

Neem contact op met Rienk als je meer wilt weten. Hij helpt je graag!

Contact opnemen

Merken waarvoor we werken

Onze specialisten

Meer weten over website- en mailhosting?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.