junction

WhatsApp

Vraag, opmerking of behoefte aan een frisse blik? Wij zijn van 9 tot 23 uur bereikbaar op WhatsApp!

06 38 348 489

Online marketing

Als online marketingbureau in Leeuwarden geldt voor ons 1+1=10. Goede online marketing is namelijk groter dan de som der marketingkanalen; het versterkt elkaar. Daarom zetten we intensief in op de samenwerking tussen de verschillende specialisten die Junction in huis heeft. Onze experts op het gebied van design, development, online marketing, foto, video en tekst doen alles om jouw doelgroep en doelstellingen zo goed mogelijk te managen. Weet je al wie of wat dit zijn? Zo niet, dan is dat ons startpunt. Succesvolle online marketing begint namelijk pas als je weet op wie je je advertenties en content moet richten en wat je daarmee precies wilt bereiken. Vervolgens bepalen we samen hoe we die richting inzetten én vasthouden.

SEO

Jouw klant moet jou weten te vinden, het liefst zo makkelijk mogelijk. Het vereenvoudigen van die zoektocht begint met SEO, oftewel Search Engine Optimization. SEO is eigenlijk altijd het startpunt van gepersonaliseerde online marketing. Met SEO maken we je site zo vindbaar mogelijk, gebruiksvriendelijk én voorzien we deze met de juiste content. Een zoekwoordanalyse en/of doelgroepanalyse bepaalt de te varen koers. Vervolgens (her)schrijven onze copywriters teksten voor je website en zorgen onze webdesigners en developers voor een webpagina met een fijne gebruikservaring. Alles voor het lange termijn-succes van je online vindbaarheid.

SEA

Voor de korte termijn is er SEA, oftewel Search Engine Advertising. Hiermee kun je direct resultaat leveren. Laat dit maar aan onze online marketeers over. Zo zorgen zij voor een uitnodigende en activerende campagne die ze opzetten, monitoren en bijsturen waar nodig. Alles voor het maximale aantal conversies voor jouw bedrijf. Als finishing touch richten we rapportagetools in waarmee we je op de hoogte houden van de resultaten, zo blijft het gezamenlijke doel altijd in zicht.

Social media marketing

Soms is een potentiële klant niet op de hoogte van je diensten, lees: nóg niet. Met social media marketing bereiken we deze mensen alsnog. Via de verschillende platforms die het socialmedia-landschap telt, vergroten we de klantloyaliteit en -tevredenheid en creëren we merkvoorkeur, om maar een paar voordelen te noemen. Let wel: waar en hoe jij jouw klanten kan bereiken, verschilt. Het ene platform is daarvoor geschikter dan het andere. No worries: of je nou een internationale of lokale speler bent, wij verzorgen een aanpak op maat met een gezonde mix van SEO, SEA en social media.

E-mail marketing

Potentiële klanten vinden het fijn als je hen bij voornaam noemt. Dat vind je zelf ook. Dit is slechts een van de voordelen die e-mail marketing biedt. Naast de persoonlijke touch is het ook nog eens een snelle en effectieve vorm van marketing die ook nog eens heel goed meetbaar is. Zo houden we voor je bij welke mails aankomen, of ze geopend zijn en op welke links geklikt is. Ideaal voor acquisitie, retentie, loyaliteit en branding.

Vraag een gratis websitescan aan

Benieuwd naar de prestaties van je website? Vraag een gratis websitescan aan!

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.

Expertises

Medewerker - Online marketing

Vragen?

Neem contact op met Monique als je meer wilt weten. Ze helpt je graag!

Contact opnemen

Merken waarvoor we werken

Onze specialisten

Meer weten over online marketing?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.