fbpx

Webshops & e-commerce

E-commerce, het online hart van veel ondernemers dat nooit stilstaat. Online technieken worden in rap tempo ontwikkeld en kunnen de alsmaar hoger wordende verwachtingen van de consument nauwelijks bijbenen. Alles moet gisteren, gratis retourneren is de gouden standaard en een goede klantenservice is key. Als ondernemer wil jij graag aan al deze hoge verwachtingen voldoen. No worries: onze developers helpen je jouw systeem in te richten of verbeteren en denken als uitvoerende partner graag mee.

E-mailmarketing

Wil je alles uit je e-mail halen? Bij zowel Shopware als WooCommerce is het mogelijk standaardmails en transactionele mails zoals een factuur of orderbevestiging in te richten. Wil je nog meer functionaliteiten? Dan koppelen we Mailchimp aan je pakket. Mailchimp beschikt over een groot aantal uitgebreide functionaliteiten waardoor je een campagne gericht kunt inzetten. Zo kun je klanten aansturen op het plaatsen van reviews of specifieke aanbiedingen pushen op basis van bestelgedrag. Over de inrichting hiervan denken we graag mee.

Voorraadbeheer

Het is goed mogelijk dat je op meerdere locaties voorraad hebt staan en deze wilt bijhouden. Als je al met een bestaand voorraadsysteem werkt, koppelen we deze aan Shopware of WooCommerce. We maken een WMS (Warehouse Management System) waaraan we Shopware of WooCommerce koppelen. Maatwerkoplossingen zijn voor onze developers geen probleem.

Logistieke integraties

Wanneer je klant iets bestelt, moet dat zo geïnformeerd mogelijk gebeuren. Door het vermelden van meerdere verzendopties, informatie over levertijden en bezorgopties zorgen we voor een soepel verloop. Mag het pakket bij de buren worden geleverd of ontvangt iemand het het liefst in de avond? Het is allemaal mogelijk: de klant is koning. Voor logistieke integratie koppelen we jouw service direct aan vervoerders. Zo heb je van a tot z inzicht in de reis van de bestelling.

Boekhouding

Shopware en WooCommerce bieden hier ook uitkomst. Zo bieden ze inzicht in bestellingen, btw-tarieven en meer. Daarnaast is het mogelijk deze data te exporteren. Op die manieren zorgen we voor een duidelijk totaalplaatje, afgestemd op het reilen en zeilen van jouw bedrijf. Momenteel wordt er veel gebruikgemaakt van externe software als Exact Online of Visma. Hiervoor richten we een rechtstreekse koppeling in waarmee alle data realtime wordt doorgezet naar de software.

Migratietrajecten

Heb je een webshop die je wilt doorontwikkelen? Geen probleem. Wij helpen je bij de overstap naar een vernieuwd systeem. Dit betekent dat we samen een migratietraject ingaan. Zo zorgen we ervoor dat je bestaande klant- en productgegevens en content niet nog een keer hoeven in te voeren. Dat scheelt weer. De inrichting van het migratietraject verschilt van klant tot klant. Hoe het eruit komt te zien voor jou stippelen we samen met uit.

Doorontwikkeling

Wij geloven in gefaseerd doorontwikkelen. Dat wil zeggen dat we in de eerste fase de minimaal benodigde functionaliteiten integreren. Op basis van het gebruik en de ontwikkelingen gaan we jouw webshop vervolgens verder optimaliseren en doorontwikkelen. Hoe we dit aanpakken verschilt per webshop en vraagt daarom om maatwerk. Zo zorgen we samen voor een herkenbare webshop met een persoonlijke touch.

Expertises

Medewerker - Webshops & e-commerce

Vragen?

Neem contact op met Laurens als je meer wilt weten. Hij helpt je graag!

Contact opnemen

Merken waarvoor we werken

Onze specialisten

Meer weten over Webshops & E-commerce?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.