junction

WhatsApp

Vraag, opmerking of behoefte aan een frisse blik? Wij zijn van 9 tot 23 uur bereikbaar op WhatsApp!

06 38 348 489

Een organisatie met impact

Of het nou met een identiteit, website, campagne of iets anders is - jij wilt dat jouw organisatie opvalt. Maar wat drijft je organisatie en wat wil je betekenen? Voordat we ook maar iets met je maken, willen we antwoord op deze vragen. Heel belangrijk voor al je (toekomstige) medewerkers én minstens zo belangrijk voor de buitenwereld.

Een ijzersterke propositie

Samen starten we een zoektocht naar een resultaat met impact. Aan de hand van verschillende sessies en methodes krijgen we jouw verhaal scherp. Vergis je niet: we graven diep. Zo krijgen we de voordelen, merkwaarden, -persoonlijkheid en -identiteit helder. Het eindresultaat? Een sterke onderscheidende propositie. 

Opvallen bij jouw doelgroep

Jouw propositie zetten we vervolgens in voor verschillende middelen om je merk kracht bij te zetten. Een visuele identiteit die mensen snappen en onthouden, een website die naadloos navigeert en een campagne die alles tot leven brengt – dat en meer is allemaal mogelijk. Zo deden we het ook al voor Fijn Wonen, GO180 en MICA.

Alles onder één dak

Met meerdere expertises onder één dak weten wij de weg naar echte impact perfect te vinden. Daarom hebben we collega’s uit allerlei vakgebieden. Samen helpen die je aan een oplossing die gebruik maakt van alle relevante kanalen en technieken. Slim gevonden, strak uitgevoerd.

Samen impact maken?

Hoog tijd om samen impact te maken. Laat je nummer achter, dan maken wij een afspraak om binnenkort een kopje koffie te doen!

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.