fbpx

Let’s talk motion

Onze hersenen nemen de hele dag door prikkels waar. Sommige registreren we en daar zijn we van bewust, andere prikkels ‘leest’ de hersenkwab als ruis, en worden direct afgestoten. Bloedzonde, als je het ons vraagt. Wij zorgen namelijk dat jouw campagne aan niemands aandacht ontsnapt. Hoe? Met motion! Bewegend beeld is namelijk aantrekkelijk en prikkelt zintuigen. Bovendien wordt dat type beeld ook vaker gedeeld. Dus, let’s talk motion!

Motion als kapstok

Bewegend beeld is overal. Denk aan een logo waarvan de elementen in elkaar vallen, of herkenbare merkletters die wegvloeien in een grafische vorm, passend bij de boodschap. Je kunt met animatie namelijk veel vertellen in een korte tijd. Meer dan enkel tekst of een stilstaand beeld. En door beweging van elementen houdt een goede animatie de aandacht van je doelgroep langer vast. Dat is ontzettend waardevol in communicatie. Mensen begrijpen dan beter wat je te vertellen hebt en nog belangrijker: het blijft beter hangen. Je zou motion dus als een kapstok kunnen zien, waar je de boodschap aan ophangt.

Hoe ziet dat er dan uit?

Van uitleganimaties, promotiemateriaal, e-learnings, interactieve animaties tot showreels: het zijn allemaal animaties. Toch zijn er veel verschillen, afhankelijk van het einddoel. Zo bestaat een showreel uit kortgeknipte elementen waar je bijvoorbeeld zo veel mogelijk laat zien. Check bijvoorbeeld onze eigen showreel van 2024 hieronder. Dit is geschikt voor op je website, op social of voor een arbeidsmarktcampagne. Interactieve animaties, uitleganimaties en e-learnings kunnen ook informatief zijn. Genoeg mogelijkheden dus. En het wordt nog beter: het plaatsen van video’s op je website bevordert de vindbaarheid. Bezoekers worden namelijk ook via kanalen als YouTube naar je website geleid. Dat is altijd mooi meegenomen. 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen toevoegen? Kom in contact!

play

Expertises

Medewerker - Let’s talk motion

Vragen?

Neem contact op met Laurens als je meer wilt weten. Hij helpt je graag!

Contact opnemen

Meer weten over motion?

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.