fbpx

Managed Services

Zorgeloos online

Met onze Managed Services zorgen wij ervoor dat de beschikbaarheid van je website of webshop optimaal is. Wij zorgen hierbij voor zaken zoals software updates en beveiligingsupdates. Zodat je daar geen omkijken meer naar hebt en je webshop of website veilig online staat en blijft staan.

WordPress onderhoud

Om je WordPress website optimaal te laten functioneren brengt WordPress regelmatig updates uit. Deze updates omvatten naast functionaliteitsverbeteringen ook belangrijke beveiligingsupdates. Met ons WordPress onderhoudsabonnement verzorgen wij de installatie van deze updates. Naast de updates van WordPress worden dan ook de beschikbare plugin updates geïnstalleerd. Zo blijft je website snel en veilig.
Meer informatie? Bekijk onze PDF folder.
Meer weten? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Webshop onderhoud

Webshop zijn in veel gevallen gecompliceerder dan websites. Daarom is webshop onderhoud altijd maatwerk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via het formulier onderaan deze pagina.

Helpdesk

Wij beschikken over een helpdesk voor het verhelpen van storingen en kleine werkzaamheden aan websites en webshops. De helpdesk is bereikbaar door een e-mail te sturen naar helpdesk@junction.nl
Ons streven is binnen 1 werkdag inhoudelijk te reageren op je vragen. Klanten met een onderhoudspakket of strippenkaart hebben voorrang in de afhandeling.

Strippenkaart

Voordeliger en sneller geholpen worden? Neem dan een strippenkaart. Met een strippenkaart reserveer je een aantal uren die onbeperkt houdbaar zijn. Doordat je vooraf betaalt ontvang je een korting die kan oplopen tot 15% op het uurtarief én ontvang je voorrang op de helpdesk. Aanpassingen worden na akkoord over het aantal uren versneld doorgevoerd.
Meer informatie bekijk onze PDF folder.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
Wil je meer informatie over onze onderhoudspakketten of strippenkaarten? Vul dan onderstaand formulier in.