junction

Managed Services

Zorgeloos online

Met onze Managed Services zorgen wij ervoor dat de beschikbaarheid van uw website of webshop optimaal is. Wij zorgen hierbij voor zaken zoals software updates en beveiligingsupdates. Zodat u daar geen omkijken meer naar heeft en uw webshop of website veilig online staat en blijft staan.

WordPress onderhoud

Om uw WordPress website optimaal te laten functioneren brengt WordPress regelmatig updates uit. Deze updates omvatten naast functionaliteitsverbeteringen ook belangrijke beveiligingsupdates. Met ons WordPress onderhoudsabonnement verzorgen wij de installatie van deze updates. Naast de updates van WordPress worden dan ook de beschikbare plugin updates geïnstalleerd. Zou blijft uw website snel en veilig.
Meer informatie? Bekijk onze PDF folder.
Meer weten? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop onderhoud

Webshop zijn in veel gevallen gecompliceerder dan websites. Daarom is webshop onderhoud altijd maatwerk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via het formulier onderaan deze pagina.

Helpdesk

Wij beschikken over een helpdesk voor het verhelpen van storingen en kleine werkzaamheden aan websites en webshops. De helpdesk is bereikbaar door een e-mail te sturen naar helpdesk@junction.nl
Ons streven is binnen 1 werkdag inhoudelijk te reageren op uw vragen. Klanten met een onderhoudspakket of servicepack hebben voorrang in de afhandeling.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
Wilt u meer informatie over onze onderhoudspakketten? Vul dan onderstaand formulier in.