fbpx

Google Ads Certified Partners (in crime)

Google Ads. We zijn er stiekem best een beetje goed in. Grootspraak? Zeker niet. Stel onze online marketeers een vraag en ze houden niet op met ratelen. Maak je geen zorgen, ze zullen jouw tijd er niet mee verdoen. Maar als Google Ads-certified partner hebben we wel het antwoord op al je vragen. De verschillende campagnesoorten van Google brengen een schat aan mogelijkheden met zich mee. Niet gek dus dat onze marketing-Juncies zich er graag aan vergrijpen! Terwijl wij er voor zorgen dat iedere euro die jij in Google Ads stopt goed wordt benut, kun jij lekker doen waar jíj goed in bent. Deal?

Google Ads in het kort

No doubt dat Google de grootste zoekmachine ter wereld is. Via het Google Display Netwerk bereiken ze bíjna alle online consumenten wereldwijd. Ook het bekende platform YouTube is onderdeel van Google waardoor adverteerders hier hun producten of diensten onder de aandacht kunnen brengen. Best interessant om eens in te duiken dus! 

Bijna alle online ervaringen beginnen met een zoekopdracht. Een populair platform voor zoekopdrachten is – je voelt ‘m aankomen – Google Search. Laat je jezelf hier zien, dan is de kans op conversie hoog. Jouw doelgroep is op dit moment ontvankelijk voor jouw product of dienst. Ze ‘searchen’ namelijk op zoekwoorden die passen bij jouw merk, en vinden je snel. Je genereert zo meer conversies doordat je beter opvalt dan organische (SEO) resultaten. Ben je minder conversiegericht en wil je liever bekendheid genereren voor jouw producten of diensten? Dan is het interessant om banner- of video-advertenties in te zetten.

Om bij te blijven met alle ontwikkelingen moeten onze marketeers elk jaar hun certificering vernieuwen. Zo weet jij zeker dat onze kennis up-to-date is.