fbpx

Leadinfo: Leer je websitebezoekers kennen

De software ‘Leadinfo’ geeft je informatie over het zakelijke verkeer dat jouw website bezoekt. Deze informatie wordt weergegeven in een overzichtelijk dashboard, zodat je makkelijk contact kunt opnemen met interessante prospects.

Stel je voor, een prospect bezoekt jouw website. De persoon navigeert over de pagina’s en leest wat interessant is. Door het IP-adres van deze bezoeker te koppelen aan de unieke database, geeft de software je een nauwkeurig overzicht van de gebruiker. Van het gedrag op de website tot de locatie van de bezoeker; alles is inzichtelijk. Zo weet je direct of deze prospect een lead kan zijn, of niet relevant is. Daarnaast zie je ook meteen welk bedrijf je website bezoekt, doordat Leadinfo ook de bedrijfsnaam achterhaalt.

Privacy

Klinkt sceptisch? De software is volledig legaal onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR). Met een pop-up zorgen we dat je bezoekers op de hoogte zijn van de marketingtoestemming, en we regelen dat deze informatie is opgenomen in je privacybeleid.

Oké, maar what’s in it for me?

Leadinfo kent elke websitebezoeker een leadscore toe op basis van de totale tijd die op de website wordt doorgebracht. Hierdoor filter je met gemak niet-relevante leads. Je kunt ook zelf labels toekennen om zo een selectie van leads te maken die je vervolgens exporteert naar je CRM-systeem. En misschien nog wel het allerbelangrijkst: doordat je precies weet welk bedrijf interesse heeft en via welk kanaal ze binnenkwamen, kun je ze actief benaderen. Old skool door een belletje te plegen, met een remarketing campagne of door ‘t casual op een borrel laten vallen.

De voordelen op ‘n rij:

  • Leadinfo identificeert bedrijven die je website bezoeken.
  • Toont alleen zakelijk websiteverkeer.
  • Geeft inzicht hoe een lead over je website navigeert en vanuit welke bron deze komt. 
  • Wordt gebruikt voor leadopvolging voor marketing en sales.