fbpx

Point 4 Media

Point 4 Media is onderdeel van Junction geworden.
Een aantal jaren geleden is Point 4 Media overgenomen door Friks Web & Marketing.

Per 1 januari 2019 zijn JUNCTION Creative Group, in2media en Friks Web & Marketing samen verder gegaan onder de naam Junction Creative & Digital Agency. Door de bundeling van de krachten van het huidige JUNCTION op het gebied van strategie, concept en design, de expertise van in2media op het gebied van social media- en contentmarketing en de kennis van Friks op het gebied van webdevelopment, platformtechnologie en online marketing, ontstaat een zeer krachtige combinatie.

Uitfasering P4MCMS

Het door Point4Media ontwikkelde Content Management Systeem (P4MCMS) wordt al sinds 2014 niet meer ingezet voor nieuwe websites. Alhoewel deze software nog functioneert, zijn we overgestapt naar het in alle opzichten aantrekkelijkere WordPress.
We zullen P4MCMS nog tot medio 2019 ondersteunen, echter kunnen we geen nieuwe functionaliteiten of gecompliceerde updates/wijzigingen meer toevoegen aan het CMS.

De ontwikkelingen op het gebied van websites en veiligheid gaan snel. Hierdoor is in 2014 reeds besloten geen nieuwe websites meer te koppelen aan het P4MCMS, maar te kiezen voor open source oplossingen zoals WordPress.

Nu ruim 5 jaar later is het tijd om het P4MCMS uit te faseren.
Medio 2019 stopt de ondersteuning en zullen er geen updates meer worden doorgevoerd, de technische ondersteuning stopt daarna volledig.
Wilt u toch aanpassingen of upgrades?
Heeft u nog een website die gebruikmaakt van het Point4media CMS en wilt u toch aanpassingen? Dan is het noodzakelijk om over te stappen naar een nieuwe website in WordPress. Uw oude website kan helaas niet worden overgezet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een nieuwe website? Kijk dan naar ons werk of neem contact met ons op.