fbpx
Op zoek naar een strak design?

Wij helpen je graag verder

Neem contact op

Professioneel webdesign van Junction

“We hebben een mooie website, men weet hem te vinden, maar onze conversie blijft achter.” Super, je onderschat de waarde van een goede website niet. Maar je bent er nog niet achter hoe je jouw websitebezoekers aan je kunt binden. Je wilt ze vasthouden, adviseren, dat ze tot koop overgaan, er simpelweg voor ze zijn. Daar is een ontwerp op maat voor nodig. En daar kunnen wij jou bij helpen. Wij zorgen voor een professioneel webdesign toegespitst op jouw branche dat er goed uitziet én jouw conversiedoelstellingen realiseert.

100+ klanten geholpen
10 jaar ervaring met WordPress
Werkzaam in food, automotive, retail en meer

Onze designs zijn al meerdere keren beloond met een award

Hoe gaan we te werk?

Goed, eerst gaan we met jou om tafel. Wat is de doelstelling van jouw bedrijf? Wie is de doelgroep? Wat wordt de strategie? Maar bovenal: op welke zoekwoorden word jij gevonden? Met deze vragen in het achterhoofd, leggen we samen de basis waarop wij het design creëren dat past bij jouw merkidentiteit en ontwikkelen we een converterende websites. Alles om je bezoekers te overtuigen van jouw producten en diensten. De perfecte mix van creativiteit en strategie zorgt ervoor dat de balans tussen vorm en functie on point is. Ben je blij? Mooi, dan kunnen we los! We betrekken je in de technische ontwikkeling en houden we meerdere toetsingsmomenten. Daarbij is ons uitgangspunt dat wij een website creëren die je na lancering zelf kunt beheren. Na lancering houden we alle ontwikkelingen in het online marketing landschap voor je in de gaten. Het mag immers niet zo zijn dat je een nieuwe trend mist.

stap afbeelding
Think

Doelstellingen, strategiebepaling & structuurbepaling

We steken de koppen de bij elkaar en leggen de basis voor jouw website. De doelstellingen van jouw website, jouw doelgroep, de strategie en de zoekwoordanalyse zijn het fundament van het functionele ontwerp.

stap afbeelding
Create

Design

We gaan als Bob Ross aan het schilderen, waarbij het 2D-prototype het canvas is waarop we de website precies zo weergeven als het eindproduct. Dit bouwen we een-op-een en full-responsive na in WordPress.

stap afbeelding
Build

Progammeren

Nu komt de website écht tot leven. Het door onze frontenders gebouwde prototype zetten we nu om naar een maatwerk schil die naadloos aansluit op WordPress of Drupal. Daarnaast schrijven we maatwerk PHP en Javascript oplossingen die websites verrijken met functionaliteit of beleving. We knutselen net zo lang tot we een intuïtieve, goed werkende en overzichtelijke website hebben staan die bijdraagt aan jouw doelstellingen.

stap afbeelding
Optimize

Analyseren, optimaliseren & converteren

De website staat. Tijd om te analyseren en de snelheid van de website te optimaliseren naar de standaard van Google. Aan de hand van data weten we nu hoe we websitebezoekers moeten activeren en converteren.Op basis van deze informatie blijven onze online marketeers en developers website continue bijsturen

Waarom is goed webdesign belangrijk?

Je website is de plek waar je jouw verhaal kwijt kunt; de plek waar je kunt laten zien wat je in huis hebt. Maar is ook het verlengstuk van je salesorganisatie. Een aantrekkelijk design is daarbij doorslaggevend voor de eerste indruk van jouw bedrijf. Lettertypen, contactformulier, advertenties: ieder detail telt. Bovendien is jouw merkidentiteit – je logo, merkkleuren, beelden en het gevoel van jouw onderneming – de leidraad voor het design. Maar de functionaliteit is misschien nog wel belangrijker. Jouw website moet converteren. Het is meer dan een plat ontwerp. Een logisch menu, nuttige tools, een goed contactformulier, overzichtelijke routes, de perfecte balans tussen beeld en tekst en een toffe lay-out die bij jou past past. Achter de schermen komen salestools samen, komen offerteaanvragen binnen. Jouw site s het eindstation van je online marketingcampagne, de database van je klanten, de ingang voor je emaillijsten. Wanneer we dit optimaal voor jou hebben ingericht, profiteert jouw bedrijf op alle fronten.

Trots op onze klanten

Voor de volgende merken hebben wij al fantastische designs mogen realiseren.

onze mensen

Benieuwd wat ons team van webdesigners voor jou kan betekenen?

De webdesigners van Junction staan voor je klaar om jouw website next-level te maken. We smelten functie en vorm naadloos samen en zorgen ervoor dat jij jouw conversiedoelstellingen gaat halen.

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.