fbpx
Interesse?

Wil je door onze specialisten een webshop laten maken?

Neem contact op

Specialist in webshops die jij in je winkelmandje wilt gooien

Zoeken, bekijken, vergelijken, even in een ander ‘gangpad’ kijken, en weer terug naar de vorige. Online shoppen is beleving, net als in een fysieke winkel. En we doen het meer dan ooit tevoren. Wil jij online concurreren, dan heb je een dijk van een webshop nodig. Eén die ontzettend goed werkt; op elk apparaat snel, overtuigend en zeer toegankelijk is. Maar ook één die goed vindbaar is door middel van een gedegen online marketingcampagne. Wil jij een webshop laten maken? Onze specialisten zorgen niet alleen voor bezoekers, maar ook voor (vaste) klanten.

Eigen hosting
Specialist in Magento, Shopware en WooCommerce
Gecertificeerde specialisten

Een dijk van een webshop, waarmee jij de concurrentie verslaat

Hoe gaan we te werk?

Ons team van designers, front- en back-end ontwikkelaars en serverspecialisten staat voor je klaar om een knaller van een webshop te maken. We bouwen maatwerkwebshops op Shopware, WooCommerce en Magento, maar bieden ook standaardoplossingen, die ideaal zijn voor wie voor het eerst een webshop laat maken. Na een uitgebreide intake, waarin we jouw situatie en ambities bespreken, brengen we een advies uit en gaan we naar de tekentafel. We geven de sitestructuur en look en feel vorm. In de programmeerfase zorgen onze front-end en back-end developers dat je webshop op ieder apparaat goed werkt. Ook voegen we betaalmethodes zoals Apple Pay en Ideal toe en trainen we jou, zodat ook jij weet hoe je je webshop moet beheren. Ben je blij met de webshop? Mooi, dan schieten we hem de ether in!

stap afbeelding
Think

Jouw wensen in kaart

Jij wilt een webshop laten maken, wij willen in gesprek. Wat ga je verkopen en aan wie doe je dat? Wat zijn je doelstellingen? En wat is je situatie? Moet je klanten, bestellingen of producten overzetten of ben je nieuw op de (online) markt? Jij kent je doelgroep en de markt, wij weten hoe we hen bereiken.

stap afbeelding
Create

Conversiegerichte benadering

Elke doelgroep gedraagt zich anders op een website. Een doordacht ontwerp met conversiegerichte benadering is doorslaggevend voor het succes van de webshop. Wij laten vorm én functie bij elkaar komen en designen een prototype.

stap afbeelding
Build

Coderen

Het prototype wordt omgezet naar code. Onze back-end programmeurs coderen aanvullende functionaliteiten, koppelingen of migratiescripts om jouw e-commerce ambitie vorm te geven. Dit doen we op onze eigen servers voor optimale support en nazorg.

stap afbeelding
Optimize

Altijd up-to-date

We zorgen dat de webshop die je hebt laten maken up-to-date blijft en scannen periodiek op technische verbeterpunten.

Nieuwe webshop integreren met WordPress? Geen probleem!

Om aan de uiteenlopende wensen van onze klanten te kunnen voldoen, werken we zowel met Magento, Shopware als WooCommerce. Door de open source-structuur zijn deze pakketten volledig schaalbaar en dus kunnen we het systeem helemaal op maat maken. Ideaal als je meerdere merken voert of internationale ambities hebt. Samen met jou bepalen we welke technologie het best bij jou past. Magento is een bewezen systeem, het is de grootste e-commerce speler en recent overgenomen door Adobe. Shopware is the new kid on the block en een mooi alternatief dat erg gebruiksvriendelijk en flexibel in beheer is, professionele functies heeft en goedkoper in de ontwikkeling en beheer is. In tegenstelling tot Magento biedt het veel standaardoplossingen. Wil je jouw webshop integreren met WordPress CMS? Dan is WooCommerce een uitkomst. Zo bouwen we binnen je bestaande WordPress-installatie een te gekke webshop.

Trots op onze klanten

Voor onder andere deze merken hebben wij al fantastische webshops gerealiseerd.

Benieuwd wat onze webshopspecialisten voor je kunnen betekenen?

Wil jij een webshop laten maken die kan concurreren met de ‘grote jongens’? Onze specialisten staan voor je klaar om een dijk van een webshop voor je te bouwen, die niet alleen bezoekers aantrekt, maar hen ook meteen tot vaste klant maakt!

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.