fbpx
Website laten maken?

Wij helpen je graag!

Neem contact op

Een website laten maken door onze specialisten

Jouw website is vaak een van de eerste en misschien wel meest belangrijke aanrakingspunten met jouw doelgroep. Het belang van online vindbaarheid hoeven we je (hopelijk) niet meer uit te leggen. Maar als iemand je website via Google gevonden heeft, is het natuurlijk ook belangrijk dat-ie niet meteen afhaakt, omdat-ie verdwaalt of de website geen professionele uitstraling heeft. Kijk, en daarom maken wij websites en webshops met oog voor design, structuur, vindbaarheid én gebruiksvriendelijkheid. Zo weet je zeker dat je doelgroep online van je onder de indruk is!

Ervaren webdesigners in huis
Toegewijde supportafdeling
Van informatieplatform tot concurrerende webshop

Wat je ook communiceert: wij maken een website die activeert

logo logo logo logo

Hoe gaan we te werk?

Geen stress: je hoeft niet met alle 966 miljard websites die op dit moment in de lucht zijn te concurreren. Het belangrijkste is dat je website past bij je doelgroep. Daarom gaan wij altijd eerst op onderzoek uit. Wat beweegt je doelgroep? Hoe zoekt je doelgroep? En hoe beweegt jouw doelgroep zich straks over je website? Voordat we gaan het ontwerpen, bepalen we wat het conversiedoel van de site is en welke informatie erop aanwezig moet zijn. In onze aanpak richten wij ons op de gebruiksvriendelijkheid van de website. Dat betekent dat de website of webshop goed werkt op elk apparaat en in elke browser, en ingericht is om conversie zo makkelijk mogelijk te maken. Het verkopen via je website of het overbrengen van de boodschap wordt hierdoor een stuk makkelijker!

stap afbeelding
We think

De ideale webstructuur

Op basis van een zoekwoordenanalyse en scan van het gedrag van je doelgroep op je oude website smeden we een plan. We achterhalen hoe je doelgroep zoekt, welke woorden ze daarbij gebruiken en hoe ze straks jouw website vinden.

stap afbeelding
Create

Een lust voor ‘t oog

Je hebt maar één kans voor een goede eerste indruk. Daarom zorgen onze designers ervoor dat jouw website de look & feel krijgt die perfect aansluit op jouw merkidentiteit en doelgroep.

stap afbeelding
Build

Jouw website en doelstellingen op een lijn

Onze ontwikkelaars zorgen dat de website ook aan de achterkant staat als een huis. Of je nu kiest voor WordPress, Magento, Drupal of ShopWare: wij maken een website of webshop die aansluit op jouw doelstellingen.

stap afbeelding
Optimize

Klaar om aan de wereld te laten zien

Je kersverse aanwinst is af en klaar voor het eerste bezoek! Met gedegen online marketing zorgen we dat klanten alvast in de rij staan. Optimalisatie is een proces zonder einde, dus periodiek onderhoud in de vorm van bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie is aan te raden!

Conversie is key

Je hebt een website laten maken en wat je doel ook is: conversie is key. Een conversie kan bijvoorbeeld een verkoop, aanmelding voor je nieuwsbrief of evenement, contactaanvraag, sollicitatie of leadgeneratie zijn. Als je bij Junction een website laat maken, zorgen wij ervoor dat jouw website optimaal is ingericht voor jouw conversiedoelstellingen. Voor ons is werken met WordPress, Magento, Drupal en Shopware een ‘walk in the park’. Daarom stoppen wij daar niet, maar gaan we ‘the extra mile’ en schrijven we onze eigen aanvullende software om websites beter, sneller en slimmer te maken. Bieden de open source platformen niet de oplossing voor jou? Dan ontwikkelen we maatwerk. We hosten daarnaast op onze eigen servers. Hierdoor zorgen we bijvoorbeeld dat jouw webshop altijd in de lucht blijft en bieden we 24/7 support. Zo kun je altijd bij ons terecht met al jouw vragen!

Onze medewerkers

Benieuwd wat ons team van websitespecialisten voor jou kan betekenen?

Van een informatieplatform tot een concurrerende webshop: ons team van specialisten zorgt ervoor dat we linksom of rechtsom jouw conversiedoelstellingen gaan halen.

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.