fbpx

In razend tempo online verder met GO180

GO180-abri

In maart opende GO180 een tweede vestiging in Groningen. Om de open dag die eind maart gepland stond bij de Groningers onder de aandacht te brengen, klopten ze bij ons aan. Uitnodigingen met spot-uv, preegdruk en goudfolie, pakkende campagneteksten en activerende abri’s: we haalden alles uit de kast om Groningers in beweging (richting de GO180-gym) te krijgen. Maar toen gooide corona roet in het eten; alle sportscholen moesten hun deuren sluiten en het evenement kon niet doorgaan.

GO180-uitnodiging

Om hun leden toch van dienst te kunnen zijn, zetten de mannen van GO180 een online coachingprogramma op. Je zou – gezien onze iets mindere conditie – misschien denken dat wij de personal trainers niet konden bijbenen, maar niets bleek minder waar. Onze videografen, motiondesigners, copywriters en marketeers gingen in een razend tempo aan het werk. In een mum van tijd was de video af, stond er een landingspagina klaar en ging de nieuwe campagne live.

play

Haarscherpe targeting, dagelijkse bijsturing en monitoring wierp zijn vruchten af: het online coachingprogramma werd zichtbaar voor heel veel mensen in Nederland. Door de combinatie van online marketing en social advertising steeg het aantal unieke paginaweergaven met 50%, bereikten we bijna 100.000 mensen en zorgden we er ook nog eens voor dat de conversies met ruim 40% stegen. En, of het nu tijd is om te rusten? Nee hoor! Wij zijn ervan overtuigd dat we nog veel meer mensen in beweging kunnen krijgen. Teamwork makes the dream work!

Bekijk artikel: best websites