fbpx

Een webshop in één dag

Je hebt het vast al gemerkt: alles gaat nu ‘gewoon’ net even wat anders. Al je bedrijfsprocessen moeten opnieuw onder de loep genomen worden. Je moet creatiever, innovatiever en efficiënter aan het werk gaan. En da’s best even slikken, want dat heb je niet in één dag gedaan. Maar bij Junction bedachten we iets dat wel in één dag kan: een webshop. Terwijl jij die dag druk bezig bent om je bedrijf 360 graden te draaien, zorgen wij ervoor dat je in ieder geval één taak minder hebt. Een simpele webshop in jouw huisstijl staat aan het einde van de dag klaar om te vullen. Heb je een meer uitgebreide wens? Dan helpen we je daar ook op rap tempo mee!

Verse streekproducten met één klik in je koelkast

Door de coronacrisis kunnen of willen consumenten niet meer naar de lokale slagerij, bakkerij of kaasboer. Zo bedachten de mannen van Delvry.nl een manier om mensen in en rond Dronten zo makkelijk en zo snel mogelijk van verse boodschappen van lokale ondernemers te voorzien. In een razend tempo bouwden wij een webshop. Met succes, want de webshop wordt druk bezocht: elke dag worden er minstens honderd bestellingen geplaatst, met Het Praght Polderpionier speciaalbiertje als favoriet. Proost!

Reclame maken in coronatijd

Ook Haan Reclamewerk wist dat er iets moest veranderen. Waar de mensen van Haan eerder op bezoek gingen bij de klant om materiaal op te meten, moest dit nu allemaal online. Op vrijdag zochten ze contact met onze specialisten bij Junction en op maandag stond de gloednieuwe webshop klaar. Mét een speciaal corona-assortiment: van corona-stickers tot aan een heuse hygiënezuil. En bij de producten die op maat gemaakt moeten worden, kan de klant deze afmetingen nu zelf invoeren in de webshop. Efficiënt én veilig!

Jouw bedrijf ook binnen één dag online?

We beseffen maar al te goed dat ondernemen in tijden van corona, op z’n zachtst gezegd, best pittig is. En dit overleef je alleen wanneer je juist nú alles op alles zet. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wat we al voor andere bedrijven hebben gedaan? Net als de verse streekproducten van Delvry of de producten van Haan zijn we slechts één klik verwijderd…