fbpx

Hulp nodig in tijden van crisis?

Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Tijdelijk de ellebogen tegen elkaar

Tijdelijk de ellebogen tegen elkaar, en dus kruipen wij zolang in onze pen. Laatstgenoemde is natuurlijk niet per se nieuw, maar informatie omtrent hoe wij jouw strohalm kunnen zijn, is dat misschien wel. Voor jou tenminste. Hoe Junction ervoor gaat zorgen dat jouw bedrijf deze crisis doorkomt? En hoe wij zelf deze crisis doorkomen? Nou, zo:

Wereldwijde aandacht, wekenlang – of misschien wel maandenlang – het onderwerp van gesprek zijn. Terwijl menig bedrijf er niet van durft te dromen, houdt het coronavirus de hele wereld in zijn greep. Het kan je niet ontgaan zijn. 

Nog geen uur nadat de overheid verzocht om waar mogelijk thuis te gaan werken, vroeg Junction haar medewerkers om dat voorlopig ook zoveel mogelijk te doen. En dus klapte ik net als alle andere 67 Juncies maandagochtend thuis mijn laptop open. Geen rij voor het koffiezetapparaat, wel heel veel telefonische vergaderingen (en onbeperkt voetjevrijen met mijn vriend). Het is de komende drie weken aan de orde van de dag. Maar da’s niet erg, want onze creativiteit is niet afhankelijk van een werkplek.

Wel verandert (de aanpak van) onze dienstverlening in tijden van crisis. Waar we normaal onze koppen bij elkaar steken om de handen op elkaar te krijgen, willen we nu zo flexibel, positief en constructief mogelijk onze klanten hier doorheen loodsen. Ook als dat van op een afstandje is.

Voor veel bedrijven zijn dit zware tijden, dat valt niet te ontkennen. Ook wij ondervinden de gevolgen, door bijvoorbeeld campagnes en klussen die worden uitgesteld. Maar dat betekent niet dat we stilzitten. Sterker nog: we werken met onverminderde energie door aan impactvolle communicatie. Want juist nu is communicatie belangrijk.

Van online reputatiemanagement tot een aanpassing op je website of het bedenken van de sterkst mogelijke comeback voor als de deuren straks weer open mogen: onze communicatieprofessionals staan voor je klaar. ‘Heads together, hands together. Samen krijgen we altijd de handen op elkaar’ valt op onze website te lezen. Maar ook als we tijdelijk onze ellebogen naar elkaar moeten uitreiken, kunnen jullie op ons rekenen!