fbpx

VIB Netwerken rolt de groene loper uit voor nieuwe medewerkers

Het aanleggen en beheren van alle multimedianetwerken in Nederland en Noord-Duitsland? Een koud kunstje is het niet. Toch draaien de medewerkers van VIB Netwerken er al jaren warm voor. Maar nu het VIB-Netwerk alsmaar groeit is het belangrijk om nieuw gekwalificeerd personeel aan te trekken. En dat is door de krappe arbeidsmarkt steeds moeilijker. Voor die uitdaging schakelden wij daarom ons eigen netwerk aan creativiteit, media en technologie in. Klaar voor de zoektocht! Of, wacht. Wie zoeken we eigenlijk?

Wie zoeken we?

Een kandidaat vinden is niet moeilijk. De perfecte kandidaat wel. Want voordat we van de daken schreeuwen dat we iemand zoeken, moeten we weten wie die persoon precies is. In een persona-sessie verzamelden we samen met de mensen van VIB alle ingrediënten voor onze zoektocht. Onze creatief strategen ontwikkelden in een Brainpowersessie een creatief concept waarmee VIB opvalt in de markt. Met het concept ‘Word VIB’ laten we zien hoeveel waarde VIB aan werknemers hecht. Inclusief groene loper!

Word VIB!

Binnen de kortste keren stond onze fotograaf met een groene loper onder zijn arm. Want dat je bij VIB onmisbaar bent, moest ook terugkomen in de fotografie en campagne-uitingen. Voor de verschillende persona’s ontwikkelden we beeldmateriaal met medewerkers in de spotlight, schreven we vacatureteksten en ontwikkelden we Homerun-vacaturepagina’s en gerichte socialmediacampagnes. Met resultaat: de eerste sollicitanten hebben zich inmiddels gemeld. Wij zijn er dus van overtuigd dat die groene loper binnenkort uitgerold kan worden!

Backstage