fbpx
Hulp nodig met contentcreatie?

Kom er achter wat wij voor je kunnen betekenen!

Neem contact op

Contentcreatie

‘Content is key’, wordt er tegenwoordig overal geroepen. En dat klopt: met goede content kun je er immers voor zorgen dat jouw doelgroep bij je terechtkomt en ook nog eens met interesse naar je blijft kijken. Elke tekst, elke foto, elke video. Op websites, in apps, op social media en zelfs offline: onder de noemer content is een heleboel te plaatsen. Om de content relevant te houden en de contentstrategie optimaal te benutten, is goede contentcreatie nodig. Bij Junction creative + digital agency hebben we de contentmarketeers, copywriters, videografen en fotografen in huis om jouw contentcreatie tot een groot succes te maken!

contentcreatie

De kracht van contentcreatie

Het uiteindelijke doel van contentcreatie en contentmarketing is om bestaande klanten te binden en nieuwe klanten aan te trekken. Door waardevolle content te bieden kom je in contact met jouw doelgroep zonder specifiek jouw product of dienst aan te bieden. Als onderneming alleen maar roepen dat je de beste bent werkt niet meer. Je moet het laten zien. Je moet het concreet maken en dat doe je aan de hand van ijzersterke en authentieke content. Nu horen we je denken; content is wel een heel breed begrip. Dat vonden wij nou ook. Daarom hebben we het onderverdeeld in de volgende drie categorieën:

Owned: Content op jouw eigen media. Dus je website, maar ook jouw eigen social mediakanalen.
Earned: Content in de vorm van aandacht die je verdiend hebt. Bijvoorbeeld persberichten of andere media-aandacht.
Paid: Betaalde content. Een perfect hulpmiddel om meer aandacht te genereren voor je owned media. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld Display en Google Ads.

Contentcreatie door Junction

Het marketinglandschap is veranderd. De consument van nu bepaalt, met behulp van internet en social media, zelf wat én wanneer ze iets zien. Oh ja, en wat ze delen: je bent nou eenmaal zo goed als je laatste klantreview. Wij zorgen van blogs tot Instagramberichten en van Youtubetestimonals tot websiteteksten voor de beste content voor jouw doelgroep. Ondersteunend en niet onderbrekend, authentiek en geloofwaardig.

contentcreatie instagram

onze mensen

Wat?

En uiteraard monitoren, analyseren en reageren we ook op alles wat er online over je gezegd wordt! Junction kan helpen met de volgende diensten:

• Contentstrategie
• Foto- en videografie
• Copywriting en SEO
• (Sales)Campagnes
• Contentmanagement

content cambuur

Hoe?

De kunst van contentmarketing is om precies te begrijpen naar welke informatie jouw doelgroep op zoek is. Wij hebben strategen, tekstschrijvers, foto- en videografen en online marketeers allemaal onder één dak. We weten precies welke content jouw doelgroep in welke fase te zien moet krijgen, naar aanleiding van de customer journey, om ze als klant te veroveren en ambassadeur te maken. En we kunnen het allemaal zelf produceren. Oké, met een klein beetje hulp van de beste tools die er beschikbaar zijn.  Zo mogen wij content maken die tot op de punt, komma, hashtag of pixel nauwkeurig beter scoort dan Lionel Messi en krijg jij meer klanten, een betere vindbaarheid, hogere SEO-positie en meer websitetraffic. Een win-win noemen we dat!