fbpx
webdesign, development

Café del Mar Café del Mar: Life isn’t always fair but your coffee can be!

Het is de biggest addiction van onze Juncies: koffie. Zeker op kantoor waar we genieten van vers gemalen Mocca d’Or-koffiebonen. In het najaar van 2022 werd onze liefde beantwoord met een smaakvolle samenwerking: de koffiebonenbrander wilde een nieuwe website voor hun fair trade label ‘Café del Mar’. Het doel? Een website die hun ambitie om op te vallen in de branche volledig waarmaakt. Dus, schenk jezelf een bakkie in en ontdek het eindresultaat van deze perfect brew.

opdrachtgever
Mocca d’Or
branche
groothandel
tags
webdesign, development
resultaat

Het podium voor eerlijke koffie

Onze taak: een website realiseren die recht doet aan de lofwaardige missie van Café del Mar en tijdens het proces ook de bestaande huisstijl een opfrisbeurt geven. Dikke prima! Gaan we regelen. Onze digital designers wisten al snel: de hoofdrol is bestemd voor het product – de koffiebonen in hun prachtige verpakking. Maar dat was niet alles. We hebben de hele beleving verrijkt met wat Café del Mar zo uniek maakt: de bijzondere projecten van, en donaties aan Stichting Solidaridad. Met dat in gedachte onderging de menustructuur een herverdeling en kregen de packshots en projecten een welverdiend podium op de gloednieuwe website.

Een bont en bold webdesign

Café del Mar’s kleurrijke verpakkingen stelen de show op de website. Want de kleuren, producten en boodschap moesten van het beeldscherm spatten. Om dit te bereiken, hebben we bij elk product in hun assortiment een donkere duo toon geselecteerd voor een lekker contrast op de hele website. Ook het lettertype bleef niet onaangeraakt: we introduceerden een nieuwe letter die je overal terugziet. Er ontstond een krachtig webdesign dat écht tot leven kwam toen onze developers hun truccendoos opentrokken.

play

De kracht van development

Zie je al die bewegende effecten en elementen? Achter die schijnbaar moeiteloze interacties schuilt een hoop code. Onze developers hebben alles uit de kast gehaald voor dat gewenste ‘wauw’-effect. En met succes, al zeggen we het zelf. Bij het betreden van de website wacht je meteen een pagina-animatie en daarna zit de site boordevol verrassingen. Van unieke kleurtransities tot een productgalerij die je niet loslaat. Alles is ontworpen om je onder te dompelen in de (h)eerlijke wereld van Café del Mar. Dat kunnen wij je vertellen, maar beter surf je zelf even naar de pagina.

Junction x Mocca d’Or – the sequel

Tijdens het hele proces bleek de liefde wederzijds. Tuurlijk, soms waren onze (ietwat wilde) plannen best even schakelen. Maar door vertrouwen in onze experts kregen we vaker wel dan niet de ruimte om beloftes waar te maken. Feel the pressure? We did. Maar gedeelde smart en warm contact resulteerde in een project waar zij én wij trots op mogen zijn. Een mooie basis voor een langdurig huwelijk, als je het ons vraagt.