fbpx
webdesign

WeFlyCheap Eindbestemming: een website voor droomvakanties

Het team van WeFlyCheap duikt dagelijks in een zee van vluchten, vakanties en stedentrips om de beste deals te vinden. Het enige dat nog ontbrak, was een plek waar ze deze deals aan vakantiegangers in spe konden showen. Op reis naar een website waar gemak en overzicht op één staan!

opdrachtgever
WeFlyCheap
branche
transport & logistiek
tags
webdesign
resultaat

Geen vakantiedagen verspillen

Op de website die wij voor WeFlyCheap maakten, vind je de beste vakantiedeals gemakkelijk, snel en overzichtelijk. De hele dag rondhangen op het internet is niet nodig: de bezoeker kan de website naar eigen smaak inrichten en alerts instellen om op de hoogte te blijven van droomreizen. Zo verspil je nooit kostbare vakantiedagen!

Altijd op de hoogte

Met de ‘Alert Feature’ kan de bezoeker aangeven hoe zijn droomvakantie eruitziet. Kies bijvoorbeeld voor een land, stad, prijs, periode of geef aan dat de vakantie geheel verzorgd moet zijn. We zorgden voor de mogelijkheid van een koppeling met Facebook, zodat niemand z’n droomreisalert hoeft te missen. 

play

Kamperen naar de computer

Na de lancering van de website konden wij de eerste paar dagen niet op reis: we kampeerden bijna naast onze laptop om te kunnen garanderen dat de site de hoge bezoekersaantallen zou trekken. Een ding is zeker: het was een doorslaand succes!