fbpx
content, development, webdesign

GO180 GO180: build your tomorrow

Wie de beste versie van zichzelf wil worden, heeft méér nodig een paar keer sporten en een appeltje op zijn tijd. Dat weten ze bij GO180 als geen ander. Vanuit hun hoogwaardige clubs in Groningen en Leeuwarden helpen de coaches van GO180 je een levensveranderende omslag te maken. Want met op maat gemaakte eet-, beweeg en leefstijladviezen is er meer mogelijk dan je denkt. Zo’n high end club vraagt om een high end website. Iets waar wij onze handen niet voor omdraaien. Sterker nog: hands together, GO! En misschien zijn we een tikkeltje bevooroordeeld, maar wat is-ie mooi geworden!

opdrachtgever
GO180
branche
sport en gezondheid
tags
webdesign, development, visuele identiteit
resultaat
play

Heads together

“Als je werkt aan de binnenkant, dan zie je dat aan de buitenkant”, hoorden we de trainers van GO180 eens zeggen. We couldn’t agree more. Vóórdat we aan de slag gingen met de website, was het dan ook zaak onze klant eerst goed te leren kennen. We trapten af met een kickstart waarin we de positionering van GO180, het merkverhaal en de doelstelling van de nieuwe website scherp stelden: nieuwe leden werven en mensen inspireren gezonder te leven. Dit vertaalden we naar de ultieme slogan: ‘Build your tomorrow!’ Daarnaast herformuleerden we de programma’s van GO180 en herzagen we de huisstijl van GO180, zodat deze doorgevoerd kon worden in het nieuwe webdesign.

Nieuwe website: from beginning to high end

Na een uitgebreide zoekwoordanalyse door onze online marketeers, gingen onze webdesigners en developers aan de slag met een wireframe, waarmee ze de blauwdruk van de website ontwikkelden. Daarop volgde het grafische, stijlvolle webdesign dat volledig aansluit bij de visie van GO180. Zowel in de animaties als in het design, de webteksten en de social content komen draaiende elementen terug die de (180 graden) omslag in iemand leven verbeelden. De content van onze copywriters en de video’s van Chris Wagenaar zorgden ervoor dat de nieuwe website van GO180 echt tot leven kwam. Inmiddels zijn onze online marketeers volop aan het campagne voeren om ‘Build your tomorrow’ verder te laden en nieuwe leden én coaches te werven.

Het resultaat?

Een luxe, supersnelle website voorzien van de nieuwste webtechnieken die de filosofie van GO180 op alle mogelijke manieren ademt. Bovendien is er een stevig fundament neergezet waar de personal trainers op verder kunnen bouwen. En GO180 heeft nogal wat ambities. De eerste stap? Het openen van een nieuwe, grotere club in Leeuwarden dit najaar.