fbpx
webdesign, webshop, website

SC Cambuur Scoren met een strak design

Trots van het Noorden

Als SC Cambuur je vraagt om een website te maken, zorg je natuurlijk voor een selectie die in topvorm is. De Leeuwarder voetbalclub wilde het seizoen graag aftrappen met een sportieve en moderne site, afgestemd op de app. De samenwerking met de club werd een een-tweetje dat tot op de dag van vandaag duurt.

opdrachtgever
SC Cambuur
branche
sport
tags
website, webdesign, webshop
resultaat

Never change a winning team

Cambuur beschikte al over een sterke huisstijl. Daar hebben we in het nieuwe design van de site handig gebruik van gemaakt. Zowel op desktop als mobiel zorgt de site voor een ultieme SC Cambuur-beleving. En tja, daar helpt die flitsende fotografie ook wel een beetje bij.

Cambuur App

Als echte Cambuur-fan wil je constant in verbinding staan met je club. We ontwikkelden daarom een speciale Cambuur-app. Fans hebben daardoor de mogelijkheid om altijd up-to-date te blijven.

De jeugd heeft de toekomst

Ook aan de jonge fans hebben we gedacht: voor de KidsClub van SC Cambuur ontwierpen we een website die gericht is op de jongste leden van de club. Een ontwerp met een dikke knipoog naar de gewone site, afgestemd op de wensen van de jonge fans.

Cambuur zakelijk

Voor de ruim driehonderd leden van de Cambuur Business Club maakten we een WordPress website waar je u tegen zegt. De leden vinden er het laatste nieuws over de club, een agenda en andere relevante informatie die past bij hun behoeften.

Fan van shoppen

Je kunt natuurlijk niet in het Cambuurstation aankomen zónder blauw-gele outfit. Wij ontwikkelden een Fanshop in het meest gebruikte open source e-commercepakket ter wereld: Magento. Hier kunnen de fans naar hartenlust hun sjaals, ballen en tassen scoren.

Sport Website van het Jaar

Met SC Cambuur sleepten we de meest felbegeerde – oké, bijna meest – sportprijs van het jaar binnen. We schreven de titel ‘Sport Website van het Jaar’ op onze naam. Met Social Advertising haalden we een heel stadion aan stemmen binnen. Dat betekent niet dat we het hoogst haalbare hebben bereikt met de club: we blijven constant bezig met het nóg beter maken van de website!