fbpx
platform, webhosting of managed services, webshop

IDENZA Webshop voor onze local shoe hero

IDENZA

Met schoenenwinkels in Drachten, Groningen, Leeuwarden en Sneek hoeft IDENZA zich als succesvol merk in het Noorden allang niet meer te bewijzen. Toch trokken de eigenaren de stoute schoenen aan en benaderden ze ons voor een webshop die ervoor zal zorgen dat het hele land kennismaakt met IDENZA. Op één voorwaarde: de sfeer die je in de winkel voelt, moet je online ook proeven.

opdrachtgever
IDENZA
branche
handel & retail
tags
webshops
resultaat
play

Internet zoals thuis

Stap je een IDENZA winkel binnen, dan voel je je ongetwijfeld meteen thuis. Je hebt de mogelijkheid een praatje te maken, advies te vragen en producten van alle kanten te bekijken. Dat moest online ook kunnen! We zorgden voor inspiratie in de vorm van blogs, een chat- en Whatsappfunctie en een mooi overzicht van alle informatie op de productpagina.

Een online verlengstuk

Het eindresultaat? Een webshop op basis van een e-commerce platform. Een perfecte koppeling met het kassasysteem in de winkel waardoor alle orders, zowel off- als online op dezelfde plaats binnenkomen én een design dat precies in lijn is met de huisstijl. Er naast onze schoenen van lopen doen we nog net niet: we blijven de webshop constant optimaliseren!

Narrowcasting

Op basis van WordPress bouwden we een narrowcastingsysteem waarop IDENZA de laatste trends op het gebied van schoenen en mode kan delen. En, ook niet onbelangrijk, relevante producten kunnen meteen getoond worden aan het shoppende publiek. Het hoofd vol inspiratie én nieuwe schoenen aan de voeten: wat wil een mens nog meer?