fbpx

Junction opent nieuwe foto- en videostudio: ruimte om raak te schieten

junction-studio-opening

Hey jongens, morgen staat de draaidag gepland op de boerderij. Iedereen redt 05:00 uur wel hè?’ Voor onze Visual Storytellers galmen dit soort vragen met enige regelmaat door de wandelgangen van het Junctionkantoor. Gelukkig kunnen zij ze als geen ander beantwoorden.

Terwijl wij nog half kwijlend in ons mandje liggen, is het Visual Storytelling-team alweer vroeg uit de veren om geiten te schieten. Met een camera dan… En waar je ze de ene dag de ‘weide’ wereld in ziet gaan, zijn ze de volgende dag weer beelden aan het bewerken of monteren op kantoor.

Onlangs openden we onze eigen studio. In dit blog lichten we een aantal projecten uit dat we al met succes schoten in deze nieuwe ruimte op onze bovenverdieping en bespreken we de mogelijkheden die hij biedt, ook tijdens deze coronacrisis. Let’s roll!

Ready, set, studio!

Leuk idee, die nieuwe studio, maar wie gaat ‘m bouwen? Nou, wijzelf natuurlijk! Handjes uit de mouwen en klussen maar! Mooi detail: de verf op de muur zit precies tussen zwart en wit in, voor de optimale belichting.

junction-studio

Zo te zien hebben de mannen wat opgestoken van onze opdrachtgever Faber Personeel, want na een paar likjes verf waren de mannen niet meer te stoppen. Kind kan de kwast doen.

Junction-studio

Tijd om de studio te openen. De Juncies kwamen in grote getale om de opening te vieren. En wanneer je het over een feestje hebt, kunnen de magische woorden van Sybrand en Patrick niet ontbreken.

Licht uit, spot on

We zijn niet stil gaan zitten voor de grote opening, want de eerste draaidagen zitten er alweer op!

Foodfotografie voor Douwe Egberts

Voor onze vrienden van Douwe Egberts Leeuwarden deden we meer dan alleen foto’s maken. Zo verfden we blokken, hakten we kokosnoten doormidden en spoten we vakkundig slagroomtoefjes op voor het gewenste resultaat.

Teamfotografie GO180

Voor de schouders van de personal trainers van GO180 moesten we bijna de wide angle lens van de plank pakken. Wat staan ze er goed op, hè?

Culterra Packshots

”Kun jij even zes pakken mest fotograferen voor Culterra?”, vroeg een zeer gewaardeerd collega. “Tuurlijk, kom maar door”, zei Aron. The mest is history.

Vivera Packshots

En de studiofotografie van de verpakkingen van Vivera mag natuurlijk niet ontbreken uit dit rijtje.

It’s not a wrap

Onze nieuwe studio brengt een heleboel kansen met zich mee. Wij zijn trots dat we onze opdrachtgevers nu nog meer kunnen bieden. Ook ten tijde van de huidige maatregelen rondom het coronavirus, kunnen we op een veilige manier van onze studio gebruikmaken. Helemaal contactloos en volgens de RIVM-richtlijnen. Van productfotografie tot how-to-video’s. Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen!