fbpx
Hulp nodig?

Ja, ik wil mijn Google Ads uitbesteden

Neem contact op

Google Ads uitbesteden aan onze SEA-experts

Wil je snel zichtbaar zijn of je aantal leads of verkopen via Google vergroten? Dan is het inzetten van Google Ads een goed idee. Google Ads is een vorm van betaald adverteren met directe zichtbaarheid als resultaat. Een andere benaming hiervoor is SEA (Search Engine Advertising). Het opzetten van een advertentie klinkt misschien vrij eenvoudig, maar niets is minder waar. Als je je ooit in de wereld en mogelijkheden van Google Ads hebt verdiept, zul je beamen dat het opzetten van een advertentie of campagne moeilijker is dan het lijkt. De opties en variabelen zijn eindeloos. Je wordt niet alleen gedwongen om na te denken over het doel van je advertentie of het budget wat je daarvoor wilt gebruiken, maar ook over de plek binnen Google waar je doelgroep zich bevindt en jij dus je advertenties vertoond wil hebben. En dan hebben we het nog niet eens over keywords gehad. Breekt het zweet je bij het aanhoren van deze termen al uit? Geen stress. Je kunt je Google Ads uitbesteden.

Al meer dan honderd klanten gingen je voor
Succesvol in alle branches
Direct contact met je eigen Google Ads specialist

Ook je doelen behalen met Google Ads?

logo logo logo

Hoe gaan we te werk?

Als je je Google Ads aan ons uitbesteedt, gaan we eerst met jou in gesprek om het doel van de advertenties te achterhalen. Wil je meer websiteverkeer? Leads? Of naamsbekendheid? Als dit doel helder is, maken onze SEA-experts een plan van aanpak en een eerste inschatting van de resultaten. Dit doen ze aan de hand van looptijd, budget en de grote van jouw doelgroep. Vervolgens zetten de SEA-experts de campagne op. Door je Google Ads uit te besteden, win je niet alleen de expertise van de SEA-experts in, maar ook die van onze andere specialisten. Nadat het doel en de doelgroep zijn ingesteld, worden in samenwerking met copywriters, videografen of motiondesigners advertentieteksten of beeldadvertenties gecreëerd. Als laatst wordt er een biedstrategie gekozen en worden de extensies ingesteld. Ready, set, go!

stap afbeelding
Think

De juiste SEA -strategie

Wat is de boodschap die je over wilt brengen? En met welk doel? Gebruiken we Search, Display, Shopping of een combinatie van die drie? Door eerst onze strategie te bepalen, zetten we doelgerichte campagnes op.

stap afbeelding
Create

De campagne opzetten

We schrijven pakkende advertentieteksten en bepalen welke advertentie-extensies we gaan gebruiken. Als er display advertenties worden ingezet, maken we daar passende beelden voor.

stap afbeelding
Build

We gaan live!

We zetten de concepten om, dus de Search advertenties, Display advertenties en/of Shopping advertenties gaan live.

stap afbeelding
Optimize

Het scherpste van de snede

We monitoren en optimaliseren de advertenties door verschillende biedstrategieën uit te proberen, teksten te optimaliseren en de targeting aan te scherpen. Maandelijks delen we een rapport met daarin de resultaten met je.

De kracht van herhaling

Een van de meest gemaakte (denk)fouten is dat de doelgroep vol potentiële klanten al de eerste keer dat ze de advertentie zien tot actie zal overgaan. Google werkt volgens het See, Think, Do, Care-model. Door dat model in campagnes toe te passen en de boodschap en middelen op de verschillende fases van de klantreis af te stemmen, helpen we je om jouw doelen te behalen. Ons team online marketeers kent de weg binnen Google Ads. Ze behalen doelen en successen van en voor meer dan honderd klanten, en doen dat ook met alle liefde voor jou! Heb je een specifieke vraag? Iedere expert heeft zijn eigen specialisme. Zo kunnen we jou altijd helpen.

Trots op onze klanten

Voor de volgende klanten beheren wij Google Ads campagnes.

Een greep uit ons werk

Vandaag je Google Ads nog uitbesteden?

Of het nu gaat om het verbeteren van je online vindbaarheid of het binnenhalen van nieuwe leads, de online marketing experts van Junction kunnen je helpen!

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.