fbpx
Packaging design nodig?

Direct aan de slag met een foutloze verpakking die communiceert

Neem contact op

Foutloos packaging design voor jouw product

Met de verpakking van jouw producten wil je effectief en vooral foutloos communiceren, of het nu gaat om etenswaren, medicijnen of andere producten. De eindgebruiker mag nooit (gezondheids)problemen ervaren door een onleesbare tekst, foutieve informatie of een komma op de verkeerde plek bij de dosering. Ons Junction Packaging-team begrijpt dat en vervaardigt verpakkingen met een grote mate van precisie. De farmaceutische- en de voedingsmiddelenindustrie zijn onze specialisatie waarin we volgens ‘state of the art’ processen werken. We zijn een wendbare en slagvaardige organisatie, een ’Dutch lab’, die elke verpakkingsintroductie tot een succes maakt. Samen met onze klant.

Expertise in Pharma, Food en Home & Garden
Gecertificeerd proces
Gecertificeerd proces

Met precisie de juiste verpakking

Hoe gaan we te werk?

Processen die naadloos op elkaar aansluiten, foutloos werken en gestructureerd artwork management zijn een vak apart. Dat vraagt niet alleen om designers, maar om packaging engineers. Wanneer je ons van begin af aan betrekt, krijg je eerst een passend design, gemaakt door ons getalenteerd team van ontwerpers. Vervolgens gaan we aan slag met de opmaak. Hierbij nemen we alle technische informatie en gegevens één-op-één over. Geen speld tussen te krijgen. We laten niets aan toeval over en bouwen daarom een aantal controlemomenten in. De verpakking gaat pas de deur uit wanneer wij weten dat hij foutloos is en wij helemaal tevreden zijn. 

stap afbeelding
Think

Het concept

Als eerst kijken we met onze strategen naar het concept van de verpakking. We kijken onder andere waar de verpakking uit bestaat – doosje, blister, bijsluiter en meer. We bespreken ook wat je wilt bereiken met het merk.

stap afbeelding
Create

Het merk inpakken

Wij geloven in co-creatie en betrekken je daarom zoveel mogelijk bij ons creatief proces. Zo ontwikkelen we creatieve voorstellen die het merk en het product helemaal inpakken.

stap afbeelding
Build

Produceren

Wat we ook bedenken, we kunnen het voor je produceren. Van het vervaardigen van het concepten en design van de verpakking tot de verpakkingsproducties en -processen, alles onder één dak.

stap afbeelding
Optimize

Foutloos opleveren

Als de eerste versie van de verpakking gereed is, begint het eigenlijk pas voor ons. Nu gaan we optimaliseren. Continu sturen we bij en gaan we tot het uiterste om de beoogde doelstellingen te behalen: het leveren van foutloze verpakkingen.

Grondleggers van packaging engineering

Junction is een van de grondleggers van het packaging-vakgebied. In meer dan vijftien jaar heeft packaging engineering steeds verder gestalte gekregen. Het automatiseren van processen en het toepassen van specifieke softwarepakketten spelen daarbij een cruciale rol. We denken met je mee om de verpakking niet alleen goed, maar als de situatie erom vraagt, next level te krijgen. Wat dacht je van een interactieve verpakking met een koppeling naar video en motion. Of denk aan het herbruikbaar maken van de verpakking of een verpakking die aanzet tot actie. Kortom, de mogelijkheden voor jouw verpakking zijn eindeloos.

Een greep uit ons werk

Jouw product verpakt door de packaging engineers van Junction

Als een van de grondleggers van packaging engineering hebben we bij Junction de kennis, certificering en experts in huis om jou van een foutloze, leesbare en stijlvolle verpakking te voorzien die alle relevante informatie communiceert in een aansprekend design.

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.