fbpx
Meer weten over de toffe mogelijkheden van video?

Neem contact op

Een professionele video laten maken

Ready, set, action! Online video is al lange tijd een populair en effectief middel om een meeslepend verhaal te vertellen. Wij zijn immers van nature visueel ingesteld. Van korte videoboodschappen tot grote ‘brand movies’: video’s zijn voor organisaties en merken hét middel om de naamsbekendheid te vergroten, meer leads te genereren en nieuwe mensen te bereiken. Wil je jouw doelgroep vertellen hoe je product of dienst werkt? Met een how-to video breng je complexe instructies visueel en bewegend tot leven. Je maakt de handelingen begrijpbaar en simpeler voor de kijker. De mogelijkheden met video’s zijn eindeloos. Samen zoeken we uit hoe we video voor jouw merk of organisatie effectief kunnen inzetten. En dat doen we op relevante momenten om je doelgroep zo goed mogelijk te bereiken en de beste resultaten te behalen.

Van script tot uitvoering
Experts in videomarketing
In onze eigen studio en op locatie

Hoe gaan we te werk?

Online video, concept, ontwerp en sociale media, we hebben de specialisten in huis om niet alleen een te gekke video te schieten, maar hem ook aan de man te brengen. We zijn meer dan alleen een productiehuis. We zijn een creatieve en digitale productiestudio en realiseren van kleine tot hele grote producties. Ons videoteam bezit alle benodigde disciplines en droomt ‘s nachts van het maken van een draaiboek. Als onze videografen achter de lens stappen, weten ze precies wanneer te ‘close-uppen’ voor het vangen van ieder gewenst detail en wanneer uit te zoomen ‘for the bigger picture’. En we maken er een knallende video van in de juiste tone-of-voice, huisstijl en uitstraling die past bij jouw merkidentiteit. In onze studio of op locatie, we verzorgen van script tot uitvoering!

stap afbeelding
Think

Strategieontwikkeling

Samen kijken we wat je de kijker wilt vertellen. Welke informatie is relevant voor jouw klant? Waarom is dat relevant en op welk moment? Samen stippelen we de customer journey uit. Op basis hiervan bepalen we de juiste strategie voor de inzet van video en mogelijke vervolgstappen die we binnen videomarketing kunnen inzetten.

stap afbeelding
Create

Creatief concept, script en storyboard

We bedenken het overkoepelende creatieve concept en de look & feel. Met woord en beeld vertellen we met een eigen script en bijpassend moodboard en storyboard met verschillende scènes het verhaal.

stap afbeelding
Build

Bouw & uitvoering

Hebben we een ‘go’ op het script en storyboard? Dan brengen we het verhaal echt tot leven. Op locatie of in onze studio gaan we aan de slag met de opnames. Na afloop selecteren we de beste beelden en is het monteren geblazen. Het script wordt ingesproken door een gekozen stemacteur en als finishing touch voegen we muziek en geluidseffecten toe

stap afbeelding
Optimize

Monitoren & bijsturen

Het succes van je video hangt nauw samen met het moment waarop je de video inzet in de customer journey. In de hele klantreis kun je met video klantervaringen rond jouw product of dienst optimaliseren. Waar presteert jouw video het beste en is-ie het meest relevant voor je doelgroep? Creëer meer zichtbaarheid en activeer je doelgroep door jouw video online in te zetten met videomarketing.

De eindeloze mogelijkheden van video

Youtube, Facebook en Instagram. Social media lenen zich perfect voor het tonen van jouw video. Maar wat zijn de verschillen tussen een technische tutorial op Youtube, een portretvideo op Facebook of een toffe story op Instagram? Wij kennen de route door de jungle van online video en kunnen je hier alles over vertellen. Bovenal kijken we wanneer welk type video kunnen inzetten in de klantreis. Begin met het vertellen van het verhaal van jouw organisatie of licht je producten en diensten toe met how-to video’s. Ga verder de diepte in met portretvideo’s, testimonials en aftermovies van events om persoonlijke verhalen of ervaringen te delen over jouw product, dienst of organisatie. Zo bouw je aan de vertrouwensband met je doelgroep! En vergeet de waarde van een commercial niet. Wat voor video je ook nodig hebt, wij zorgen dat je met trots naar het witte doek kijkt als de lichten uitgaan en de film start!

Doe jij je verhaal? Dan leggen wij het vast!

Onze specialisten maken niet alleen prachtige films, ze zorgen er met gedegen marketing voor dat ze worden gezien. Reken maar dat jouw verhaal en product of dienst in de schijnwerpers komen te staan.

Liever direct contact? Neem hieronder contact op via telefoon of WhatsApp.